[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
睇完5個再刪app裝app咁儲實得
原來有呢個方法!
咁我拿拿聲搞埋佢!
想問一陣5點仲洗唔洗將啲jelly轉做票?
定投票果陣佢自動用100jelly黎投一票?
如果唔刪app重裝每個鐘限睇5次攞50分,
車絲要爭取時間
唔使轉
到時直接用500 jelly投
都有可能嘅, 但係佢地公司正常唔會啦
上隻碟已經無擺When You Call My Name做主打啦
好!用哂兩個電話兩個ac先!!
咁一陣The show個live邊道睇?
可能見Blue Flame最賣得
所以今次整返隻Blue Flame 2.0
When You Call My Name Fams鍾意
所以又整 2.0
唔係掛好正喎
冇人聽都算竟然比人話難聽添 可憐了我的星
路人係咁架啦
公海都係,唔使太在意
Agger
啲人有本身追開嘅星自然會先入為主踩低人地㗎啦, 所以聽完就算, 唔使太上心
總之睇人仆街最開心
你唔仆街我咪唔開心囉
話時話Blue flame個look真係好鬼死正
高貴得嚟又型 吸血鬼咁
我覺得好NCT
係差幾架跑車
同埋前幾個月有好幾隊男團都係咁上下風格
個個都玩過嘅Concept 無乜新鮮感
加上同上個主打 MV又無乜關連性
成日都覺得佢地差咁啲故事性
型係型 靚係靚
但同之前唔連貫 MV無故事
我係Fans都不得不屌下
明明好多Concept可以玩 可以試
係要玩啲韓國人前排先話過依家男團嘅問題
之後公司/成員唔提出就無解
有冇完整中字睇好好笑
付費好似無乜字幕組敢搞
話咩版權問題
刪apps好似唔得!
我刪左一次裝返睇廣告!
佢話訊息讀取失敗!
做返清涼feel咪幾好可能大個仔要玩性感
我都覺單睇mv都唔知想表達啲乜
上次knock又係 原來係講緊時間旅行cls
其實係咪大部分韓團都有呢個問題?
定係只係得Astro係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞