【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(6) - 停更=世界末日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
希望無人out
恐龍個集少似RM揾提示,仲有mike導扮速龍撚ERROR
其實琴晚睇完最後嗰集
真心覺得唔係鳩版 無厘頭版
啱晒真。香港人睇
以前成日羡慕點解韓國出到無挑 出到金泰浩 出到劉在石
但今時今日先知 其實係自己從來無支持過本土創作
依家難得有機會畀大眾見到原來香港唔淨係拍奬門人 後生仔傾下計嗰堆
而係可以拍到ERROR遊 ERROR自肥依種
以有限 制無限
多謝ERROR
多謝無制限OT編集団
琴晚睇最後一集真心哭撚咗
未睇過嘅巴絲真心建議由第一集睇起
雖然會花你少少時間 但真心值得

其實之前以為又係咩PR技倆係LIHKG洗版 帶風向
心諗香港邊有可能出到綜藝
但睇完晒ERROR遊1+2 同 ERROR自肥企劃之後
我錯了
香港人 堅持
其實都要睇間電視台肯唔肯放手搞
俾着Mike導喺cctvb 交proposal話要炸tvbuddy可以即刻執包袱走人
所以高層開明先係重點(error遊個陣炸完之後send俾老細睇,老細反應話效果唔錯
琴晚大結局講得好中,咁拍法一係會引起好大爭議,一係好多人讚,事實證明讚係多過彈啦
真 原先睇過無挑之後都覺得除無挑之其他綜藝唔好睇 但係竟然覺得香港出產嘅ERROR遊 同 ERROR自肥企劃 好睇
琴晚大結局除咗十五集有晒首尾呼應
而節目組佢地想表達嘅嘢真係差在畫公仔未畫出腸
以前睇無挑 有啲特輯講歷史
先唔評論對與錯
係好羡慕有綜藝節目可以幫自己國家 民族出返口氣
但真係無諗過香港都出到
我諗起上年美女效遊遊(同係Mike導出品)最後一集,仲要喺香港最艱難嘅時候播
等左好耐啦!!!!!!
求8人出道
係!!真心想佢地每一個人都可以有好既發展!
但私心好鍾意simond個組
等陣要睇直播
睇melon d留言最top個啲全部都講緊朴宰正/李相二
李相二
Live緊 kcm真係好癲
melon三首in得兩首
今集知結果未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞