【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(6) - 停更=世界末日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
係呀 都期待佢出嚟會有咩節目拍
應該都係行季播制 準備好啲又可以休息下
同埋睇佢會搵咩人拍

至於呢個節目 其實就嚴格嚟講就係冇特定綜藝框架
同無挑一樣 玩下音樂又得 玩下室內綜藝又得 好似之前咁出去傳下信戀愛節目 或者賣大神出去做野又得 煮公仔麵吹水又得
睇PD作家有咩諗法就可以做 始終幕後團體仲係果班就一定信心
大神黎生嚟唔返工會口痕
2百萬電話費
大神:出晒新聞報喇衰仔haha
其實而家玩甚麼好呢d字幕都好少係金pd打?
以前係咁窒班member好好笑
「金泰浩PD預計任職到2021年12月為止,在MBC綜藝本部會繼續盡全力製作節目,金泰浩PD也會和目前正製作中的《玩什麼好呢?》後輩PD們繼續引領節目。將來會以更有趣豐富的節目與觀眾見面,謝謝。」

睇黎12月就完
係咪詛咒嚟 光熙世鎬一拍埋無挑個名 個節目就準備收皮
光熙唔知世鎬係
支持金泰浩 亦期待佢同洪哲 雨龍 尚順個netflix新節目
希望第八美男開新公司之後繼續同大神合作
亦希望玩什麼好呢可以長做長有
金泰浩真係好撚癲
光熙真係好有心做
但兩次都好似比假希望佢咁

世鎬就真係唔知係度做乜嘢
以前未紅就話一腳踢啫
依家其實見佢好多都放手畀班細搞
我都知光熙有心
但綜藝有時唔係話有心就做到
同埋人夾人
上次SSAK3佢咁樣出一出反而效果仲好
唔好拖埋光熙落水
佢好努力,越做越好
無挑入面追擊戰同漫畫都表現好好
早排做nego王,表現都算可以獨當一面
光熙真係努力形嚟 相反曹真係完全唔得 到呢一刻都唔明大神鍾意佢啲咩 劉line唯一敗筆
出面大把世界少D限制....只係用唔返無挑個名囉
都執柒咗啦 使鬼用
巴打 我話緊嘅詛咒唔係貶 冇話光熙衰
係今次好似同上次咁

ssak3有佢 個反應又好
今期仲拉埋佢入family等之後可以做半固定

無挑光熙努力大家有眼見 亦開始比人認可
但入伍之後過多排個節目就摺

可以係知名度咁高嘅節目大展拳腳嘅時候
但都唔好彩咁比唔同因素令佢冇咗呢個機會
都幾黑仔 我都想光熙可以有多啲機會比多啲人識
其實真係佩服佢咁自律
以前仲做緊無挑嗰陣佢上Radio Star
話唔出去玩係因為驚帶畀無限挑戰唔好嘅影響
B站影片侵權又爆 南韓MBC電視台出手提告
https://tw.appledaily.com/international/20210909/T5FK5DYKBFDRZKL74BGO2WQ54E/
中國知名影音平台《嗶哩嗶哩彈幕網》(bilibili,B站),再次因為著作權侵權問題引發爭議,而這次出手的是韓國MBC電視台。

據中國《頭條新聞》報導,韓國MBC電視台以著作權權屬、侵權糾紛為由,於中國南京市對B站進行提告,預計將於11月19日開庭。B站擁有龐大影視內容,但著作權問題一直有著爭議,今年5月時也被中國愛奇藝、騰訊等發聲明抨擊,指B站「不尊重知識產權、公然盜版、擾亂網路視頻行業秩序」等。(即時新聞中心/綜合報導)
原來因為咁無晒d 片
原來
會唔會告返轉頭
..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞