【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(6) - 停更=世界末日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
sg wanna be真係好屈 好聽到痴線
我的人完全係勁舞團回憶
SG Wannabe 老fans表示多謝呢個節目
好感動佢地仲有一齊唱歌
希望有後續活動
難得有機會 順便推下佢地D歌
除咗節目個幾首仲有 罪與罰 愛情歌 初雪
我家主唱jinho之前上不朽的名曲嘅表演超感動
宜家專注去醫院學校做慈善演唱
李錫勳教會哥哥/唱歌老師keep住有個人活動唔介紹啦
另外係溫柔和音勇俊,雖然同黃正音分手後勁摺
掛住搞自己生意
但係佢把聲同以前東河係一齊係最夾和音 把聲好甜

btw樓上講過嘅seeya之前上完sugarman好似有計畫再聚唔知幾時成功
反正MSG Wannabe都未簡人
不如推番SG Wannabe算啦 真係好好聽
我全都要
好正 仲正過冬季營救嗰集
聽到毛管戙
本SG Wannabe粉留名
真係好感動啊今集 睇直播邊睇邊眼濕濕
真係等左成三年先等到佢地合體
一唱歌已經想喊而且狀態真係好好
見到反應咁好真係好開心
三個都勁正
(依家先知有討論區
有咩醜聞?
Google咗 打女友?
今集正到翻睇咗三次
首首live都聽到起曬雞皮
劉在石仲要encore Timeless
依首Loop咗成日
https://youtu.be/ymY-gWJjCQU
打黃正音?喺我結佢係畀女友食住咁款喎
鏡頭前鏡頭後
有冇人有睇comebackhome真係唔太啱胃口 好似第六感家居版咁
冇 第一集睇咗十幾分鐘就冇睇
金勇俊啲和音好撚正
睇返金振浩上you quiz 周圍去表演仲唔收錢
樓上Fans們推介啲歌都好好聽有排loop
咩係粉頭
Google咗係妓女咁解
https://pedia.cloud.edu.tw/Entry/Detail/?title=粉頭
唔係呀 醜聞同黃正音冇乜關係 不過D人會覺得佢辜負左佢青春之類 印象唔好 畢竟都10年
但係我覺得佢地都算係互相陪伴過低谷
開始拍拖係勇俊紅D 黃正音係我結個年開始多劇先紅
去到勇俊入伍之後冇乜活動佢地都有一齊
真嚴重醜聞係好多年前試過渣車肇事逃逸跟住封殺過一排
韓國好注重呢D
前幾年好似有單細新聞係話佢同人係食店定飲酒地方爭執動手(呢單應該唔重要
點解要跟大陸人叫
肇事逃逸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞