【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(6) - 停更=世界末日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有冇人有在石同Samsung合作嘅綜藝link 好似出咗
我今朝都睇咗 呢套真係幾正
又有美珠
劉line 新成員 我覺得佢真係幾正
幾夾
幾時再播翻?
唔無奧運完左?
另外B站tsks删晒d 舊片既
今個星期六嘛
黃viu唔係有咩
黃viu得95集之後

Btw 睇女漢子啦
TSKS之前因為孝利畀人話辱華,而停咗一陣
好彩女漢子有keep住譯
岩岩開始睇返,唸住一個系列一個系列咁追,咁岩追到
Msg wannabe

金正洙算唔算等於韓國版王傑

同埋KCM 有冇比人話似翻版金鐘國之類既說話
之前上其他綜藝都覺得似(唔計樣),又咁大隻,把聲又似
洪哲呀
真係瘋孩子
仲有亨敦
好心痛 仲自責緊
其實真係好傻
仲自責緊自己搞到無挑咁
其實大神都唔係第一次開到口
今次仲要直接係節目咁講 仲話有私下聯絡佢地
點解唔可以用另一個方法去補償呢
完全消失係觀眾眼前係一個好嘅選擇咩
但都尊重佢地嘅決定
夢回無挑黃viu幾時更 忍手唔睇B站
錯手㩒錯負評

唔做電視台節目 好似以前罷工個陣咁有個無限news都心滿意足
見到佢艾豬全部都係賣包
Netflix個節目幾時出
佢唉豬名係咩
無挑個陣社會壓力都重 話哂都國民節目
今集點明係無挑2.0都真係好難會上
如果有日係其他特輯有機會見吓就好
唔緊要
其實有時我覺得自己都好矛盾
明明係想佢地合體 但依家各自安好咁又唔想佢地難做
關於無挑合體依件事其實以往幾次大神都有正面回覆過
https://star.ettoday.net/news/1898719
除咗Super7 其實仲有光熙、梁世炯同曹世鎬
個尷尬位係如果搵洪哲 亨敦返嚟
咁又應唔應該搵埋光熙、梁世炯同曹世鎬

今次大神真係講埋出口 話自己一條友做咗兩年幾啦
好多嘢都唔係佢自己一個搞得掂
要好多人幫手 努力一齊做先搞得掂
所以同製作組傾過依個問題
都知好難好似無挑咁再有固定成員
但希望可以建立Family
所以第一時間就諗起無限挑戰嘅成員
在石話今次佢真係好積極出面搵成員
就算知道觀眾朋友好掛住之前嘅成員
都一定要尊重返成員嘅個人選擇
如果能夠聚得返緊係好 但就係聚唔到
洪哲嗰邊呢 有啲難 句對唔住真係
亨敦嗰邊都有聯絡 但最終都係話難
所以大神話 「嗯 我明白 亨敦啊 你就做你依家覺得自在有趣嘅事情啦」
明秀都有聯絡 但佢依個時段要做直播節目 所以都好難參加
梁世炯都忙
而今日大神講到依PART嘅時候都話要好小心謹慎
因為依個節目都做咗兩年幾 有鍾意依個節目嘅觀眾
如果真係搞得成 又會驚觀眾覺得 「超 咪又係變咗做無限挑戰」
但其實無論係無限挑戰又好 玩什麼呢又好
我地嘅目標都只有一個
「帶歡樂畀大家」
但玩什麼呢 唔會好似無挑咁固定成員化 而係打算唔同嘅主題 用唔到嘅Family成員 分組活動咁
大神表示如果依Part佢覺得自己一個做到嘅就會一個人做
自由咁做 唔使有負擔
一個人做 真係幾孤單架
希望依個模式之後可以吸引到洪哲同亨敦過嚟玩下啦
我一日未死 都會一直期待
洪哲依家仲未過到自己嗰關
唯有繼續畀時間佢
我信架
好似話女漢子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞