【無限在石教】놀면 뭐하니? 玩什麼呢? 討論區(6) - 停更=世界末日

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
大神
大神大賞!!!
大賞
大賞
百想大賞
大神
仲要等多一個星期先有得聽
唔係掛等左成個星期

kcm上左今個星期radio star,仲有鐘民 幾好睇
今個星期個集大神既comeback home都有Simon d做嘉賓
另外Simon d同李東輝唔知係咪art busan 個邊邀請,一齊去左睇展
又要等
仲要等多個禮拜 有冇人覺得呢次msg wannabe剪得好拖?成日都播唔哂要等
仲有一個禮拜? 咁成團之後咁又有排玩...?
真心有d拖呀
btw估唔到Wonstein係妹控
不過講練習過程都好睇嘅
睇完今集 同你想法完全一樣 一定好夾
好得意
一路都係mommy son fans 有聽過feat wons首f the world
但睇msg wannabe先知wons有幾cute 再走咗去睇smtm9 同有佢嘅radio同youtube嗰d 完全入坑
上一集後半見佢無乜嘢講都擔心 估唔到毒唯同在石咁俾機會佢仲有一對一傾計補鏡頭
睇完依集之後依排開始追返之前嘅you quiz
估唔到咁好睇 又好笑又好喊
之前一直因為曹好抗拒 帶諗到佢依個下把位又做得幾好
You quiz真心幾好睇的
我係新版先開始睇 可以聽下唔同行業嘅故仔
都完美展示到大神嘅talk能力
大神真係好細心 知你少野講就俾機會
新版揀嘉賓睇 舊版喺街有驚喜啲 啲路人好好笑
第5集笑到肚痛
想問下msg wannabe最終揀幾多個人?
大神好似講過冇限人數
OT一下
大家有冇睇ERROR自肥企劃
覺唔覺得有啲位,有啲無挑/閒著幹甚麼feel
(例如體育祭,193出歌,PK學結他/片石,肥仔自肥project…)
但就係鳩版無厘頭版香港本土版
都幾開心香港拍到呢啲節目
希望ERROR都可以好似無挑成員咁有影響力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞