Myprotein 真係好撚難飲(3)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
我14號order, 17號尋日就收到
揀tracked
新手想問 想增肌
其實protein bar同奶粉邊樣好d
如果買protein bar 又會邊隻好d?
why not both
講吸收就點都係奶粉好d
其實protein bar其實都唔錯
但係protein bar相對上多carbs同fats
不過某程度上protein snack可以成為你做運動嘅鼓勵
對新手嚟講是唔錯的
myp嘅protein bar基本上除咗oat whey protein bar之外都可以試吓
layered bar首選
我 gym嘅時候當寶礦力飯10g
唔該師兄 另外Protein break bar 其實係咪當零食嫁咋
你諗你喇
break bar非常少protein,但應該會幾好味
因為myp嘅protein snack味道同protein含量成反比
通常愈好食愈少protein,vice versa
layered bar之所以係首選
係因為佢protein含量高但又好味
當然啦,呢d protein bar係有落sugar
講到底其實都唔會好clean
想問下ON有邊隻味好飲
飲過cookie and cream都唔錯
double rich chocolate
巴打們,要買一定係用track delivery
我星期六晚買,今日朝早已經送到
快到我都唔知今日會寄
冇㗎喇
一係你就屌佢屌得強硬d話要退款
記住用實況真人cs
唔係就好似我地咁等貨等足個半月啦
但想問朱古力會唔會好燥同爆瘡
我未試過
我退左款之後又收到貨
麻鳩煩
各位師兄我想問下 而家myprotein 收錢係咪唔接受tap and go(入左落去apple pay)
可以 我前幾日買都係用tap and go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞