Myprotein 真係好撚難飲(3)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
有冇人試過golden whey 姐係咩味嚟
就算有3折code
除返開一件零食都要10幾蚊
叫做平過市面少少
product overview有寫
Japanese pudding味
但其他gold series嘅產品就冇寫乜味
上面有巴打話連cs都答你唔到係乜味
睇嚟姐係好撚伏
好撚似纖維餅溝糖水咁
平時都要飲多D水,沖粉水量多少睇你個人口味
我應該後日收貨
訂晒gold味whey & clear isolate
Clear isolate真係一個謎
睇左英文同台灣site 都係無講過係咩味
如果你真係好想知睇下轉多幾個國家會唔會有答案
我純粹因為佢嘅金箔買左
回點解唔試埋layered bar

街申:想知
因為上一次啲snacks 都仲未食完
有個oat bar 好似食濕水紙皮咁
爬文睇啲人話carb crusher 好食,但我覺得都幾伏
Layered bar 又勁厚身又有icing sugar 不了
我諗加金箔都幫唔到啲乜

最好食同我keep住買都係filled cookies
Brownie 叮熱食都幾好食,有少少流心但嚟緊夏天,不了

講開snacks
Vegan snack box 大部分嘢都幾好味,除左個carb crusher
買左包chocolate peanut butter sample
溝300ml奶 又幾好飲 真係有花生醬味但唔會搶朱古力陣味 帶好輕微嘅咸味 唔會假甜 不過好飽
但係filled cookie冇layered bar咁有營養喎
carb crusher黑朱海鹽味正喎,幾好味
btw巴打你個brownie乜味
Mars會咪會好飲啲
飲左返唔到轉頭, 寧願貴都唔會再飲MYPROTEIN
myp=將蛋白質車落個肚入面
其他=享受一杯好飲既飲品
https://valx.jp/lp/valx-r

好似幾抵,岩岩出做promo
本身飲whey 冇爆過
因為本身都唔係好爆瘡
一飲isolate 爆左3大粒 加4-5粒細細
而家好緊 暫時未有想爆多獲既感覺
飲whey唔爆 反而isolate先爆
我都係乖乖地買pea算
有冇怪味pea
未到貨 但我會溝野整smoothie 唔會就咁飲
有巴打話係三色豆味
Mp之後轉on and Mars
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞