Myprotein 真係好撚難飲(3)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
我覺得好好飲
等緊三折曲
新出左custard 味
單已落
apple crumble and custard?
諗落都覺得甜
btw佢whey有gold味,layered bar又有golden味
即係乜味嚟?
myp既創意口味 永遠都係伏味來
特別係有world kitchen? 果個包裝既
試親既全部都伏到我想喊
大路就milk tea whey impact
我買左whey & clear isolate 嘅gold味
Whey話係Japanese pudding custard 味
Clear iso就連CS都答唔知
淨係知兩隻都有金箔

尋晚落單已經dispatched
聽落唔差
留名睇whey好唔好飲
whey 同 whey isolate 同一款味個味都差好遠
有冇 whey isolate 係唔伏
訂咗十幾日都未出貨, 係咪玩9我
檸水味 幾酸下
好似易接受啲
Asia express+DHL
我send左個email過去 之後即日出左
巴打係系customer services 同佢講?
係 好快覆 之後就轉埋status
send咗幾日email都未有
下次試下改個女user name
屌 點解你咁好彩
我係咁cs email chur佢到而家為止足足兩個星期
而家都未有確切回覆,得罐頭回覆同埋系統通知
mp 隻鋅鎂supplement 應該無伏呀可 買開野試埋
佢開頭係格左1個鐘左右就send左話大概幾時ship,我諗係罐頭reply 黎
再格左一陣就send多封email 話個sorry for the delay乜乜柒柒,又比返個DHL tracking number 同話我知佢地幾號幾點send左比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞