Myprotein 真係好撚難飲(3)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
mp最cheap嗰隻大shaker搖得勻唔勻?
諗起自己以前啱啱開始玩嘅時候畀人水咗去買BC細shaker
mp嘅粉成日都邊邊位沉底溶唔到
不過之後換咗performa marvel系列,用咗幾年都冇漏水,又均勻
我覺得mp 最cheap嗰隻細shaker都好好用
只要搖得夠快同大力,乜都勻
Btw BC啲shake 真係搵啲新手做水魚
最驚就係搖到手都斷,邊邊位仲係唔溶
你可以試吓用blender bottle 不銹鋼個隻杯
用刷洗完可以咩味都冇
iherb果隻都唔差
就算myp溶得極差果d粉 (擺入個碗用棍攪兩個鐘都仲結緊大塊)
shake多三兩轉水都算溶得哂 唔知咁樣叫唔叫可以接受
食到先得嫁
個個好似你咩
成撚日迫人食飯
飲gainer 由39kg飲上46
咁又係我都覺得自己幾好彩,天生胃口大
羨慕
我170女天生冇肉 胃口由細到大都細
成枝竹咁要去做gym飲gainer先有用
真心一問 巴打幾多歲? 定係厭食症定係點樣?
39kg應該唔係話正常體重?
冇棍絲
做緊野
170 39成枝竹咁
170cm39kg真係幾恐怖C打加油
如果170 39應該真係皮包骨?
好奇問下絲打你未飲gainer/whey protein之前既飲食習慣係點?
由細到大唔鐘意食野 因為好細個比人笑肥婆
大個就因為我係IT狗 食無定時 有時一日一餐 宵夜加個辛辣麵
有日頭暈 去睇醫生佢話要食多d野
所以上年summer開始迫自己食野 但食極冇咩用(因為好似食左好多 但最後都係好少)
最後去跟朋友做gym行山 佢地叫我試下ON gainer先
然後體重就慢慢上返 個人睇落有肉左 大波左小小
香港女仔真係好慘,大波少少有啲肉地都俾人話係肥婆明明咁先最撚正

大個先知有肉地先得人鍾意
有問巴絲試過dispatched 但係track唔到
係唔係啱啱dispatched
啱啱dispatched 嘅話冇咁快track到,要啲貨到咗機場先開始track到
三日算唔算啱啱
唔算
咁唯有等多幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞