Myprotein 真係好撚難飲(3)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
我等咗兩日仲係order placed
啱啱索性撳cancel
再reorder
新order就processing
舊order就仲係order placed,仲未消失
見到咁多不愉快案例,我都唔係好敢呢排係MP買嘢
飲allin啦
係窮呀
有邊個唔想飲ON iso呀(唔係紅色嗰隻)
但2.5kg原價要7嚿水
2.5kg myprotein嘅iso都係366
係 仲要好臭嗰隻
操返甘d就消化埋多咗嘅protein
https://tidd.ly/328maXD

又嚟補倉大優惠 3折
click 入去就有 code
你哋會用咩奶沖嚟飲??
最近用緊茶餐廳嗰隻黑白淡奶沖 超正
不過飲太多驚會好肥定係用脫脂奶比教好
其實佢長期做3折
向買左 matcha latte 既人道歉
之前飲開普通 whey , 好飲 , 無怪味 (飲左 3 包都無)
原來 isolate 版係完全唔同味 , 會有陣草青味
咁我寧願飲 isolate 既英式奶茶味算
長期做緊28折添
波子汽水
檸檬酒可以溝咖啡,變檸啡
我order placed咗6日
係咪應該都要canel再reorder
係咪有隻吃完可以大力小小架?
有冇人飲過the whey
啱啱開咗包free sample
沖完入面有啲白色/紅色粒粒係咩嚟
我reorder咗同樣嘅嘢
都係order placed咗幾日
舊order撳完cancel又冇反應咁
milk tea 頭幾次好正
而家見到都想嘔
閉氣飲先入到口
Royal milk tea仲撚難飲
唔同意!!!
飲完5kg英式奶茶whey屎水之後
再飲isolate matcha latte覺得係人間極品
巴打係咪揀咗DHL?
我reorder但用tracked佢即刻processing
同埋我問咗cs因為佢等緊出貨所以cancel唔到
要等佢出咗貨之後先cancel到
啱呀,就係揀咗DHL
問cs佢又話is being prepared for dispatch
但係又唔見佢扣錢
個status仲係order placed,未轉dispatch
有friend都係揀DHL出撚晒事
所以都係揀返tracked算啦
我舊嗰張單佢扣咗我錢要等佢refund
巴打你張舊單係幾多日之後扣錢?
我舊單已經有6日未扣錢
新單就3日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞