Myprotein 真係好撚難飲(3)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
幾時有28折啊
照用
呢度好和平架花生哥,放過我哋啦
煮嘢食量麵粉量糖,one cup of flour ,one table spoon of sugar 都唔會壓實啦....
係牛奶味定點?
有無師兄試過隻coffee boost whey
想知味道如何
LEEMAN
3折
抺茶拿鐵啲味好淡,有冇令佢好飲啲嘅方法
買咗2pack protein cookie
試咗隻oat味 難食到喊 廿分鐘先啪得晒塊野
差未試cookie and cream 但照估都係會難食
點解買親mp啲野都咁難食㗎...
痴線呢個星期日日追佢都唔出貨,又唔比人cancel
利申我係上邊8號落order 個位
我包dark choco whey好似有陣酒精味咁 係咪有啲咩問題
諗住本身都幾鍾意食曲奇 應該冇死掛 點知咁撚難食 成堆粉咁
唉 我都係乖乖地硬食2塊雞胸算 飲粉又開始便秘 堆小食又難食
個layered bar我覺得都幾好食
未食過呢隻bar真係唔好話其他小食難食

protein cookie我都食過
對比呢隻bar,protein cookie已經算唔錯
有無人飲過Earl grey同hojicha latte

飲緊latte同mocha
Mocha都叫入都口 飲完啲尿好重咖啡味
Latte甜到仆街
earl grey甜得黎係有茶味 不過我奶落得少 中意濃味d
hojicha 焙茶?邊撚度焙 得個甜字 飲到我r晒頭 好彩只係買250g
含啖水啪一羹
isolate有草青味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞