拳願奧米加集中討論區30

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
我覺得阿當反而無想像中咁勁,照《創世紀》,上帝以自己形像創造阿當,阿當應該有部分耶和華力量,就算無神力應該都係超人級,結果得一招瞳術
係 亞當最好睇 其他都垃垃地圾
好癲我當佢8成先計到佢輸尤里少少
三成要個基礎數差幾多

咁西蘭花真係超人黎 天然鍛練都可以同尤里硬撼
菠蘿頭:
我覺得傑克玩心理戰陰鳩海格力斯,步步算計好睇過兩邊靠力量互毆,好似最近果場雷電打濕婆,神級大戰變左爛仔交,笑左
表達黎無意思
有D野唔係努力同不斷進步就可以改變到
人類相對於宇宙黎講太渺小 地球連粒沙都算唔上
冇啦
幾成都好當頭食咗下龍彈都係要收皮
武加無形之下呂天冇防範龍彈嘅技術/手段啦
照你咁講依套野應該唔洗畫
場場都神贏就得
我覺得係過度解放,判斷力低咗先會俾龍彈秒,睇返牙話失去人心嗰到。

如果唔係嘅牙隨時都可以用龍彈秒佢啦,咁咪啫係呃交打
所以作者要鳩up個血統掛俾佢攞嚟配種一流,吳一族應該流晒口水
女武神最新一回,佛祖,我的超人

佢一開頭解放咪七成
牙已經話佢失去人心啦
當時牙基本都已經睇穿曬呂天啲招
相反呂天要正面食牙幾拳
相信用龍彈打鳩佢問題唔大

至於呃交打應該係拳願傳統嚟
牙一開始扮廢唔用無形+武已經好呃交打feel
初見都可以對龍彈無意識消力,咁講消力表現全作最top嘅呂天食龍彈唔應該完全消唔到力
應該寫人+女武神=神啦
我都唔明啲神身體能力高咁多都同人類五五波點解可以咁得戚
想睇神同人真係平等對抗
其實神本來都係人
呂天由解放一刻加納已經話佢被獸心吞噬
雷庵又話佢劣質解放
應該70%嗰陣啲技術已經跌,過度解放只係跌得仲勁
同埋未解放之前呂天啲消力已經跟唔上無形同武融合嘅加納
就算第一下龍彈比佢消到啲力都應該半死
不過佢做到人做唔到嘅嘢
女武神可以幫人類提升到有神級傷害,但係人類體質升唔到上神級,阿當會輸都係因為人類有極限
尼古拉出場前就被人話弱

擺到明最後一定會贏
仲有兩個鐘
人類得呂布同Adam 表現impressive,一個大技可以斬開雲層,一個可以copy亞光速拳擊。
其他人表現分分鐘刃牙都不如
換句話講得Thor同Zeus勉強有返啲神級表現

Heracles 消耗生命開大技先打爛一棟樓我真係
海格力斯呢條垃圾真係廢撚到喊
又到星期三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞