拳願奧米加集中討論區30

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
佢話正常人係3成 成個拳願有邊個正常 除大久保啲真實系
任何比賽,只要見煉獄裁判有份出現,你就知道, 這個比賽必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。
光我都打唔贏大久保 點同啲地上格鬥比賽王者打
大久保都係表世界王者
講開踢拳 剩係記得有個K1冠軍走去挑Mayweather機被打爆
那須川輕磅仲要唔俾用腳,輸就一定啦
個忍者已經用過毒,呢條法國仔唔會咁cheap又用呀嘛
坦白講,因為初見未輸過,而家佢輸得咁慘,應該變到好勁
打親都拳擊規則,就哂mayweather,條友根本就怕輸
錢已袋
理撚得你
如果打mma規矩 Conor拉唔拉到佢落地
好難拉唔到
拳擊嘅訓練都冇預過防摔
應該一回合就可以降伏
日本人自己on9 洗幾百萬請人過嚟打柒自己
唔係第一次,最早係拳王阿里打豬木,主辦方計過數入場費同轉播費扣除成本有賺咪搞囉,有錢齊齊搵
佢自己有賺,兩邊都收錢打比賽。
同MMA 條友一樣,明知自己優勢唔係打拳擊,反而限制自己同對面打拳,十足十牙一樣戇尻
法國佬阿哥個表達feel 唔到法國佬有幾勁,只不過係去到可以殺到但無殺到既程度

而作者畫咁耐,表界出名既多數都係垃圾,反而拳道之拳個有d名既d仲多癲佬,咁睇黎法國佬阿哥都係柒頭皮一件

除非作者又反套路,唔係黑警都9成贏
表世界巔峰=大久保級數,16強左右
大久保同黃金帝嗰啲一樣

表世界打爆曬機

但裏世界又差少少
大久保唔好彩咋,第一局遇到鎖血怪,佢打黑木、加納、雷庵、手鞭坂東以外果堆都有勝算
坂東點睇都冇一線

俾初見撚狗
初見無消力已經死撚咗 你自己諗下淘汰賽有幾多個可以好似初見咁消力
mayweather 不嬲唔會冒險 搵佢打一定要跟佢規則
初見做曬功課先贏到 如果唔係手鞭一定初見殺
尼古拉都幾大抽嘢
牙最細抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞