拳願奧米加集中討論區30

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
呢套漫畫都好好睇
仲有無d 類似既推介
btw 有個神對巨乳成日要人捧住係咩玩法
好似拳願呢類擂台格鬥?

[大亂鬥潛力漫] 拳願立志傳 - 天下第一日本最強武士選拔賽
https://lih.kg/2361265

呢個都有追
但出得好慢 又無咩中文source
噬謊者有續作

‍#噬謊者#
#噬谎者#
#噓喰い#
噬謊者重大情報(迫老師本人是輕描淡寫說出來的)
[以下推特翻譯]
巴突克戰舞更新!
實不相瞞,從106話開始會變成不定期刊載。
原因是我要開始構思、執筆噬謊者的續作(或外傳),
當下由於2名資深助手離職的關係,要同時穩定進行兩個作品會很困難。
待戰力增加應該就能回歸正常連載^_^
大概會是一個月一更

希臘美同性愛女神Aphrodite
雖然我好信迫神
但好怕狗尾續狸
鬥智漫既最頂峯
好怕好似其他鬥智漫咁 之後唔識作就開始超能力化
Netflix 幾時會有下一季
2021年北海道旭川14歲少女凍死慘劇 母親含淚:「霸凌是間接他殺」
https://lih.kg/2492966

睇完呢篇痴撚線新聞,我覺得呢個世界需要好多阿古谷清秋

https://youtu.be/nK1uI0XDt8w
睇完呢條片見識過日本警察嘅無能
就大概知作者點解要畫阿古谷出嚟
香港幾時先有代理出呢本漫畫
正義執行
佢會殺埋條女
問題係阿古谷逢人都正義執行丫嘛
作者鋪左咁耐虎之器 王馬對手完全係唔關事既局外人既機會好低
同埋佢個刑罰得一個就係死
姦淫虜掠做盡又係死 揸車撞到人又係死
唔係話撞到人無錯 但係點會刑罰一樣呀

仲要佢而家仲有大罪人要殺就話啫
遲早你亂過馬路都要死
剎那黑木呢啲殺唔少人唔見佢正義執行
本身冇咩興趣
睇到巨乳就想睇下
其實虎之器嘅定義係乜?可以無限預借?
咁王馬咪要用二虎流贏預借?
夠打就執
你老豆亂過馬路 你都要死
個女仔唔敢報警 縱容班欺凌撚 死

拍埋咸片 散播淫褻物品 又死
應該無講過

預借係白二虎所創,如果要搵虎之器嘅人係佢,好似你咁講都唔出奇

但係白二虎已經死咗(據剎那所講),而且而家又彈個奧米加出黎,可能搵虎之器嘅人另有其人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞