[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
未試過咁憎一樣野
淨係見到surface pro 呢幾個字都㷫㷫地
某程度上apple自己又唔爭氣
出左咁耐ipad係近年先開始ipad os
我同意m$部野係垃圾 ipad效能都好高
但ipad一直俾人垢病就係勁極都係一部ipad
希望今日出iPad Pro啦 等到頸都長⋯⋯
諗下好啦
wintel 咗幾十年, 你俾少少時間ipad 喇

利申: 如果我窮到得一部computing device 可以揀, 又唔努力去搵錢搵scholarship, 我會揀surface pro
Mbp 16" M1幾時出
乖乖地買apple tv 啦
9月
想買但又怕就黎出新
我比較鍾意iPad pro個款舊design如果9月個部係跟足air3咁出我會買
Air我唔考慮原因係我比多少少就買到pro(新iPad pro唔加價前提下)
apple tv 唔係出左新冇耐炸咩
呢排 Signal, whatsapp 都多spam message….依家連iMessage 都有⋯⋯
iMessage可以block unknown contact
好似得 filter, 收到之後先有report and block?
14.5 同 ipad mini肯出未
14.5 b6粒電都ok核,12 pro出一日街都頂到
4k果部 2017年到而家
今晚有無14.5 / 新iPad
有新野出未
何來有a lot of people
好多人port 緊Edge, Office, VIsual Studio Code 去Apple Silicon
其實係咪一日14.5未完beta,一日都唔會出新product
比條錶帶我都好呀大佬
呢排apple完全靜晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞