[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
12 pro max ,14.4.1
叫 喂 siri 成日都唔識應機咁 以前都唔係咁
都差唔多出13, 最平一部12 就得喇
如果完全唔想買賣再換機以上又同一價錢咁11 Pro Max
對我部2020 ipad pro有一個好處,就係產品週期長左
samesame

我想問iPhone 同iPad 大家平時日常點樣互相配合
我2樣分開用
ipad主要youtube,睇片,間唔中先airdrop啲野落iphone
我買左部hitachi android tv, 無airplay
漫畫、ebook iPad睇爽好多
iPad, iPhone safari兩邊同步睇都方便
本身用緊an機 加iPad 總係爭咁d 特別要用airdrop 果時
唔係間間都有
samsung LG 同罪大就多數都有

https://www.apple.com/ios/home/accessories/#section-tv
2018先贏
cook好波
要care
m1有refurb係咪新聞
每次apple有新產品
總會有人一兩個星期後已經問等唔等下一部好
因為驚佢好快出新
Old news

之前有部$4xxx Mac mini好撚吸引
但醫返嘥藥費
我 day 1 玩到家下部12pro都未認到我個口罩樣...
可能叫 iPad SE, 又平啲, 自然有人買啦
如果用A13賣2500大把人衝
ipad mini係咪買lte版好d, 呢個size帶出街方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞