[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有,搵app舒服好多
用AC+換左兩次機
而家部機仲係兩歲
仲後生過放床頭部mini 5幾個月
黑底+鍾意嘅人物
例如黑武士
14.5 橫跨農曆年 復活節兩大節日
都仲係beta
我部10.5上年10月check過仲有89%
Event幅圖彩色,會唔會mini 6/ipad pro跟air 4出五隻色

紫色如果出錶帶會買
會唔會係有新Apple pencil
上年出2020pro 都知遲早會出新ipad pro
咪又係照買
有咩苦唔苦主
幾千蚊都爽左一年啦
SH iPad Pro 2018
本身有條布冧紫,遲下應該買埋呢隻深紫色
咁2018都夠啦 2020同2018有咩唔同呀 除咗相機之外。。。。
2021聽講轉Mini LED 個對比度會好過LED
iOS 14.5 public beta 1
呢兩日個unlock with apple watch 廢咗武功用唔到
有無勇士上咗beta 8
除咗1TB版外多2GB RAM
其實我覺得似特登多
都唔算係一啲可視角度上面嘅大upgrade
但係轉Mon就真係係喎
我就覺得唔會 如果要平嘅話有iPad Air俾你 所以多數唔會
五色pencil
到時就知㗎啦 聽你咁講又有啲機會 不過我覺得唔大囉 始終佢iPad Pro已經有兩個size 一個11一個12.9 傳聞中話得12.9換Mon 11吋普通upgrade。。。咁更加唔會擺部2020喺度囉🤔如果唔係邊有人買今年嗰部11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞