[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
粒插都壞埋?
呢種係佢學多就認得(但都唔係成日認到)
Apple Watch嗰種有錶有樣就認到危險好多

不過我依家12 pro認到
12 mini認唔到
有無人用12 pro Dual sim,d電好似去得快左
我用邊部face id都係認唔到
其實係
apple care+到期前冇用過仲要可以退返比你
買左壞左平整
點都有賺
Beta7 nord又block得返廣告
原來有得退?
有,打電話上去對資料,畀個戶口佢就得
我XR轉11pro AppleCare plus用咗一年退返一半
https://support.apple.com/zh-hk/HT202704
若你在購買後超過 30 天才取消 AppleCare 服務計劃,退款金額將根據 AppleCare 服務計劃保養未到期的百分比,扣除任何已提供之服務的價值而得出。1
唔知
但主要都係叉 iphone
好少蚊嚟叉其他嘢
今代 iphone 粒電體質又幾高汁
仲未跌落 99%
6月到期,依家退攞返兩個月錢
而家買叉電線其實應該買 usb c to lightning cable 定 usb a to lightning
係咪兩者都有快叉功能 (咩 30 分鐘叉 50% 之類)
我隻一代未夠 2年就廢電
出埋beta7應該係最後,估計幾時先有14.5呢
有新野就有14.5
Pro電盒10月完care前會換新
耳機睇到時會唔會換埋
新ipad mini/iPad Pro可能用返上代設計
搵鬼買
一定係買c to l,得佢先食到PD快差
a to l最多得2.4a普通速度
iPad mini 6又係無轉樣
扣返手續費無幾多淨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞