[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
次次呢啲圖最後都9成係咁
咁遲啲再落士多試吓
個鏡頭咩事
A14X
Mini Led
新keyboard
iPad 仲有冇嘢流出?

用緊2020 12.9 想放咗佢換番細機
但係會唔會細機冇mini led
以前好似真係某個beta 2 要sh一排
直接cut
試咗請勿打擾人地打黎都係會響
開左重複的來電?
係 但係第一次打黎都響, 會唔會係因為解咗鎖? 我見佢係出紅綠畀我揀而唔係SLIDE
呢啲係比整case同screen protector嘅model機
平時都係6月左右先有 咁睇今年真係可能9月有機

13Pro後面唔再3粒鏡每粒獨立凸起
而係好似iPhone X咁一塊過但係變咗正方形
真係咩
但幅圖個鏡頭都係獨立咁突

而且前幾日啲screen protector 個face id位細咗
幅圖冇細

13未見倒唔知會唔會係二筒

其實已經細咗
留意下個聽筒位推咗上頂
係咪以後都係火箭炮樣
已經癲到3粒玩晒唔洗4粒
斷估火箭炮仲會玩多3 4年
apple啲牙膏唔會過期
啲人投訴頭痛
之後就nerf 咗
咁撚淆學乜人玩 beta
正皮
我又咁睇,玩得beta就預左中bug,中左bug先有得report等佢fix
玩beta又怕中bugs咁玩黎做咩
因為頂唔順日日打密碼太麻煩(仲要iphone成日會sense漏一個digit)
所以今次先焗住上beta用apple watch unlock

身邊幾個朋友都係平時完全唔會玩beta,今次專登升嚟用apple watch unlock
係唔明點解beta 都要sh 唔升姐
beta 不停有bug 不停更新fix 既嘛
我都覺得打密碼好煩,主機多銀行/stock app,體驗+security原因所以唔會主機玩beta

接受到個risk玩beta冇問題既,但佢一路fix緊bug,你就sh beta 1,我睇唔透
我隻AW都唔爭在等埋下星期
你知唔知其實你裝beta嘅時候click咗 agree 係 agree啲咩?用beta 目的係要幫Apple test bug 再feedback 上去㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞