[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Beta6 重裝個profile都係唔得喎
個人觀察超過99%嘅人都係呢個原因
試過多口叫人unlock部機然後鬧返我轉頭話我唔識嘢
話部機係無論如何都唔洗解鎖
未出ooap之前集中post都已經講過,啫之前unlock一次最保險永遠好過埋到去先嚟柒
識收通知,但入到 app 入面先一次過 load message 呢一個星期左右開始
surfshark beta6都唔得
屌beta6最垃圾

又食電又有聲bug,lock機或者打字有一下會勁大聲

nordvpn block唔到廣告唔知關唔關事 但係之前啲beta無block唔到廣告
點算 琴日中午經電腦裝左ios14.4.2就變倒水電
利申 iphone7

咁多位玩beta 嘅巴打記得重裝beta profile
因為個認證今日夠期了
when 14.5
Block OTA update 壞左個profile
中background bugs?
大家用adblock 定adguard pro

本身用緊adblock 但好多時個vpn 都會有廣告彈出黎
等iPad pro等得好辛苦
問個低能問題,其實點解 ipad mini 會賣貴過最平果款 ipad?
除咗一個 64gb 一個 32gb,係唔係 mini 個 mon 都靚啲?
其實Apple.com有得比較唔同型號嘅功能
Mon + size + 之前平款ipad唔係用A12 chips
所以mini會貴過平款ipad

Mon靚好多
而且鏡頭都好少少(雖然都係垃圾級別
藍牙都好少少
Mini定位同air一樣不過呢幾年變咗孤兒仔先至俾人佢係cheap機嘅印象
利申:上年六月開始等full screen Mini
其實一路都係孤兒仔
我反而覺得apple想將air提高變中階
明明7.9機身size一流
我都知,sorry
就係睇過但唔太明,我無考慮到兩部出有時間差所以 mini 個價錢唔係咁 update
係個名改定衰比左個錯既定位
ipad min 其實係ipad air 既mini size
而唔係ipad 既mini size
純粹煲劇youtube上網,唔打機唔做media嘢
買ipad 2020係咪夠做

Pro唯一吸引我係個speaker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞