[月經] iOS集中討論區 (173) 新產品出先定14.5出先

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
一陣apple夠膽死只係俾大d mon 你都唔換cpu嚟搵你笨

之前平價ipad都試過,個mon大左dd但照樣A10
係A10庫存太多啫,iPod touch仲清緊a10
Find my phone 多咗行係item嘅
??
佢部12PM裸跑跌咗好多次喎似乎
iPod touch都有leaker吹過會加大mon
結果永續4吋

之前版本 beta 已經有
然後有人跟住圖中啲書包 單車 估 apple 會唔會同其他界別品牌合作出附有 airtag 嘅產品
冇升beta 仲係14.4
咁睇嚟就出
屌你老母14.5 beta 7,又有發熱問題。
iPod touch已經唔係清貨咁簡單
係Apple根本冇心sell冇心搞
除非佢下次出Apple Music Lossless或者有得順便講下
頭一星期有好正常
越嚟覺得Apple 唔會出airtag, 有都係比第間廠做再收MIF錢
MFI
睇錯MILF
我都覺,無理由有錢唔搵俾人出先
繼續叫春無新嘢
屌nordvpn又block唔返廣告 應該係nord問題

beta7藍牙有改善少少之外都係食食地電

airpods pro無新軟件更新但係降噪好似衰過之前
難聽講句
我覺得ipad mini只係一樣fans向既野
你班人話嘈住要咁岩又要清貨先整出黎
唔係有乜理由咁撚耐
我覺得fans嘈還fans嘈
Apple覺得冇利可圖唔想做大可以成條line cut
唔洗扮哂有出但其實係hea底
香港啲鋪只會入淘寶垃圾,然後吊高個價搵水魚買
佢哋根本唔係只在有無利可圖
係講緊將蝕既錢減到最低
Ipad mini5講緊出既時候係好似出左apple pencil2
但佢夠膽死ipad mini5都係用番apple pencil1
外形仲要一貫舊機設計 佢係有心整既
就應該將ipad mini改到好似ipad air咁
但佢真係規格上追到ipad air 既 就無人再買air
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞