[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
有冇人覺得同tb拍拖其實唔算she she
Tb係tb其實都係因為佢地想做男仔姐,咁本質上同sheshe其實有分別,女仔肯同tb拍拖都係因為佢地唔覺得tb係女仔,至少我係咁諗,純粹個人諗法
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比係搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機

雖然講到喉嚨痛
不過都希望唔好一竹竿打沉一船人
我自己短髮b look
我好興幸自己係女性
同樣好自豪我雙乳
我無興趣成為男人
我女朋友喜歡我的外表
同樣喜歡我的身體和女性化嘅思想和內心

Tomboy 只解讀為打扮中性化嘅女性
同樣留長髮嘅男人也不一定係gay

我自己其實都唔想label自己
只不過一句tb較容易解釋
因為宜家的我喜歡中性打扮
但將來或許會喜歡上女性打扮

打扮只係打扮。

我只係一個女同性戀者
pure tb tbg just Girls likes Girls
明白你的想法無惡意
但聽者有意
希望你可以更一步了解你認知嘅事實並非全面。

絲打無事丫嘛

無啊 停左藥 但唔會好返 要靠自己控制

有咩事 會影響日常生活?

抑鬱

絲打無事丫嘛

抑鬱

介唔介意分享下你點發現自己有嫁?同埋會點睇自己嘅生活?好無動力咁?

絲打無事丫嘛

抑鬱

介唔介意分享下你點發現自己有嫁?同埋會點睇自己嘅生活?好無動力咁?

成日都覺得,男人打飛機打完會射精、代表高潮、代表完成。咁樣樣佢地好著數、好有成就感。

相反女人,打碟有冇高潮都冇乜表面野睇,最多就流下水咁,有時打個冷震就完左,好似比男人打飛機呢個行為更空虛。
成日都覺得,男人打飛機打完會射精、代表高潮、代表完成。咁樣樣佢地好著數、好有成就感。

相反女人,打碟有冇高潮都冇乜表面野睇,最多就流下水咁,有時打個冷震就完左,好似比男人打飛機呢個行為更空虛。

好中point

好中point

如果女人自己打碟都噴水,咁樣個場面就會相當難控制
有冇人覺得同tb拍拖其實唔算she she
Tb係tb其實都係因為佢地想做男仔姐,咁本質上同sheshe其實有分別,女仔肯同tb拍拖都係因為佢地唔覺得tb係女仔,至少我係咁諗,純粹個人諗法
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比係搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機

雖然講到喉嚨痛
不過都希望唔好一竹竿打沉一船人
我自己短髮b look
我好興幸自己係女性
同樣好自豪我雙乳
我無興趣成為男人
我女朋友喜歡我的外表
同樣喜歡我的身體和女性化嘅思想和內心

Tomboy 只解讀為打扮中性化嘅女性
同樣留長髮嘅男人也不一定係gay

我自己其實都唔想label自己
只不過一句tb較容易解釋
因為宜家的我喜歡中性打扮
但將來或許會喜歡上女性打扮

打扮只係打扮。

我只係一個女同性戀者
pure tb tbg just Girls likes Girls
明白你的想法無惡意
但聽者有意
希望你可以更一步了解你認知嘅事實並非全面。

Sor無意冒犯 純個人意見,因為女校出身我都有好多Tb朋友,佢地個個都覺得自己係男人

[/quote]
Sor無意冒犯 純個人意見,因為女校出身我都有好多Tb朋友,佢地個個都覺得自己係男人 [/quote]

只係好多時唔明點解自己人咁中意打沉自己人。
有部分Pure成日借啲意踩鳩tb抬高自己
尤其推崇golden lesbian嗰個

直人唔理解 我明
但自己係les都可以扭曲成咁就火都嚟。

純吐下苦

不過以我所見 多數係後生嗰堆先會當自己係男人 未識諗嘛 大過先知 原來自己係要為自己爭取女性身分 先叫做尊重
呢排唔知係咪完左sem 又辭左份part time
本身諗住好好休息下 但日頭又唔願起身 個人勁攰唔知做乜 夜晚勁精神先出去 玩到勁夜先走人
成個人無尾飛陀咁款 不斷loop
朋友約去旅行又懶得郁 wtsapp又廢事應
唔知是咪考試果排頹開 依加連眉有時都懶得畫就出去(除左知果日會有唔識既人在場先會打扮下)
想諗住打下工離開咁頹廢既生活 屋企人又唔想我番工 成日話攰就唔好番喇 搞到以前番工都唔敢呻攰 依加真係專業廢青
本身諗住好好休息下 但日頭又唔願起身 個人勁攰唔知做乜 夜晚勁精神先出去 玩到勁夜先走人
唔知是咪考試果排頹開 依加連眉有時都懶得畫就出去(除左知果日會有唔識既人在場先會打扮下)
想諗住打下工離開咁頹廢既生活 屋企人又唔想我番工 成日話攰就唔好番喇 搞到以前番工都唔敢呻攰 依加真係專業廢青

好好休息下啦
叉足電就再搵工

好好休息下啦
叉足電就再搵工

Agger,有得做廢青而唔做,罪大惡極

好好休息下啦
叉足電就再搵工

呻都呻唔到同平時班frd
一講就好似串埋佢地咁樣

好好休息下啦
叉足電就再搵工

今日本身想9點起身 但結果..

好好休息下啦
叉足電就再搵工

難得屋企唔等錢洗,休息下啦
extratorrent執左
extratorrent執左

原來開番,自

好好休息下啦
叉足電就再搵工

尋晚十二點瞓左,諗住早少少起身做嘢,八點幾嗰陣醒過諗左恰多幾個字,再醒番已經就十點…

好好休息下啦
叉足電就再搵工

尋晚十二點瞓左,諗住早少少起身做嘢,八點幾嗰陣醒過諗左恰多幾個字,再醒番已經就十點…

起碼有野做
今日決定去髮型屋執執
要重振一下自己

好好休息下啦
叉足電就再搵工

起碼有野做
今日決定去髮型屋執執
要重振一下自己

大家唔會有啲興趣係中意到一打開眼就想衝去做、衝去玩的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞