[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

唔過份 你仲要唔係淨係喂完佢食野就唔理 仲會整野比佢 幫佢行一啲都唔過份
我唔係話人重要過動物 你話係一個人會同你不停互動 會可以一齊玩傾到計傾到心事個啲 我就會覺得佢死左都會好傷心
我唔熟刺蝟 唔知互動個啲強唔強 如果好似烏龜 金魚 個啲咁樣 真係唔會有令人好傷心既感覺

不過我屋企隻龜 我日日返屋企都會望下佢 睇下佢點 會同佢講下野 其實講到尾如果隻刺蝟係你同你男朋友緊係會好傷心啦 但係係人地就

都其實係。而且呢隻野好撚串。我平時都係睇多過落手搞佢。
就咁睇佢啲蠢動作仲開心過搞鳩佢、俾佢嫌棄

出面又有反同性婚姻post 真係冇眼睇
睇黎香港真係冇咩機會
睇黎香港真係冇咩機會

連登咁細,出面啲人又代表唔哂香港既
而且,香港人,不論支持既定反對既,反正就一定會係唔理既人最多
睇黎香港真係冇咩機會

而且,香港人,不論支持既定反對既,反正就一定會係唔理既人最多

無論支持定反對都好,話事權其實喺班唔理民意嘅人手上,仲有咩好討論?
睇黎香港真係冇咩機會

無論支持定反對都好,話事權其實喺班唔理民意嘅人手上,仲有咩好討論?

台灣既政治運動高香港幾班

人地無表明要一齊 我都唔會出聲
乜咁靜嘅
(鳩叫)
而家既感想係既然無法避免識到仆街
就算識到都唔駛cut ties
只需要保證自己唔好比佢地影響到

一直冇work過…

一直冇work過…

一直冇work過…

一直冇work過…

長期沉底
個post靜左咁多
個post靜左咁多

冇故share都推下先

除非對方有暗示 否則都係縮到最小
能夠鼓起勇氣了咗心結 起碼有試過 已經贏晒

除非對方有暗示 否則都係縮到最小
能夠鼓起勇氣了咗心結 起碼有試過 已經贏晒

希望嚟緊鼓得起勇氣

一直冇work過…

一直冇work過…

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞