[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
想問下大家點向另一半表白
有無故仔聽下

我明
我鍾意既人仲日日話我好man 好型
明明我有一把長髮 但係佢眼中我已經係個男人

我明
我鍾意既人仲日日話我好man 好型
明明我有一把長髮 但係佢眼中我已經係個男人

呢個地方啲大波妹圖威力真係好撚強大
深夜9up:
given個數字唔係多得太緊要
拍得少拖但同過好多人搞好似好過調返轉
覺得可以鐘意到咁多個人嘅人好難理解
深夜9up:
given個數字唔係多得太緊要
拍得少拖但同過好多人搞好似好過調返轉
覺得可以鐘意到咁多個人嘅人好難理解

有啲人三分鐘熱度 黎得快去得快 易中意人姐我諗
仲係放唔低ex
有抑鬱 人生已完

我個人黎講唔覺得你勉強

以tb黎講 所有fd都覺得我唔夠man (我都覺既
不過我舒服咪得

我個人黎講唔覺得你勉強 +1
從來都唔覺得b一定要man,label依家野好死架姐
想問係咪有tg group? 之前無入到
仲係放唔低ex

Same here, 已經一年半有多
有抑鬱 人生已完

確診? 無咩野 我都有

我個人黎講唔覺得你勉強

不過我舒服咪得

我個人黎講唔覺得你勉強

不過我舒服咪得

我個人黎講唔覺得你勉強

不過我舒服咪得

嫌你唔夠man但又受你溝,其實條女係咪直架?

你唔認得佢,但我認得

係咪有個女人跌膊露左少少波個個
仲係放唔低ex

Same here, 已經一年半有多

半年

我個人黎講唔覺得你勉強

不過我舒服咪得

嫌你唔夠man但又受你溝,其實條女係咪直架?

你唔認得佢,但我認得

兩年半前同我一齊就les 依家直了
係咪得我一個覺得btf啲人好奇怪
定我太黑仔 遇親都衰嘅

係咪有個女人跌膊露左少少波個個

個個韓國小姐泳衣post,樓下啲大波妹圖睇到我好撚興
有抑鬱 人生已完

確診? 無咩野 我都有

好無奈,身邊大部分人都覺得我小事化大
一係就覺得我咋病
同事覺得我影響到大家
雖然對公事上冇影響
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪
回post啲人講野9唔搭8咁
久唔久有啲cdrom pm我 同我傾我回既post正常好多
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪

岩啊!而且好多活係自己世界既自信西
成日碌過見到d人自貼同埋d長文心唸做乜鳩
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪

岩啊!而且好多活係自己世界既自信西
成日碌過見到d人自貼同埋d長文心唸做乜鳩

從來冇成功過係btf識到正常人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞