[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
邊條on9西1001左唔開新post

留低個爆字就中出即飛走左,必需要剪賓周加以嚴懲!

紅毛泥封鳩佢個西

Sorly咁多位大佬,細嘅唔識規矩,下次唔敢喇

假希望

紅毛泥封鳩佢個西

(封)

紅毛泥封鳩佢個西

(封)

抵封!! 爆得咁爽吖拿
留個名
終於有新post

假希望

但真心sweet

BTW, 1001左又唔開post果條友想點
終於有 post

假希望

但真心sweet

BTW, 1001左又唔開post果條友想點

果下既感覺真係好正
就算係唔係假希望都好 起碼佢都講左出口
新post留明
好糾結
我番呢份工d job 開始好大量咁壓落黎
我開始頂唔順d workload
而家晚晚失眠
我頭先有閃過想resign既念頭
可能未向女上司表白前我已經頂唔順想resign
有冇人好中意女人唇印?
例如煙頭、咖啡杯上面個啲
好糾結
而家晚晚失眠

加油呀絲打
為左女上司要努力
有冇人好中意女人唇印?

唔太好
但好鐘意啲人好似韓妹咁搽鮮紅色唇膏
想問下有冇人有留意有個les party好似係台灣過嚟?今個主題係lab

我有睇Ming ash
如果你地睇到 我想講:你地性格好正 好想同你地做朋友
係amazon訂書會上癮 (蓋章)

新post留名~~

好中意喺amazon買電子書~
係amazon訂書會上癮 (蓋章)

新post留名~~

好中意喺amazon買電子書~

都正,多數幾錢架?

我買開實體書,好多精裝版係amazon買都會平好多
有冇人好中意女人唇印?

唔太好
但好鐘意啲人好似韓妹咁搽鮮紅色唇膏

韓妹嘴,靚女塗就係
有時係街見到啲柒碌咁塗,真係想行埋去叫佢地收手 (扶額)
好糾結
而家晚晚失眠

加油呀絲打
為左女上司要努力

好想係到呻下
番工番到好大壓力
上星期我係人事問題上踩左屎
得罪左個董事
事源董事個電話駁左去我到,我接聽左
我唔知個董事係邊位
跟住個董事好嬲話我唔識佢,再向經理投訴我
而家我個豪邁女上司個男上司(經理)唔多鐘意我
女上司差d都保我唔住
同埋d job 真係好繁重
日日都好辛苦
而家連新入職個48歲好有經驗既呀嬸都做野快過我
搞到我好似好廢咁

好想喊 好唔想番工
我成日𥄫女又會想攬佢地同保護佢地
仲會幻想下如果自己係男人會點錫佢地
但係我有男朋友 會唔會係bi
新post留個名
我成日𥄫女又會想攬佢地同保護佢地
仲會幻想下如果自己係男人會點錫佢地
但係我有男朋友 會唔會係bi

Um, FF下冇壞既,女人咁可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞