[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

叫我呢啲long d嘅情何以堪

所以幾佩服long d 點keep 到

盡量抽時間俾對方 每日都講電話
慶祝時差嗰度唔太難頂

每日都講電話
我地一星期先傾得一次
都就long d完
不過下年又long d過

懶左啦 以前會講兩三次
而家大家都忙好彩都keep到一日一次
幾時long d完呀

哇 一日兩三次我頂唔順
一日一次都難
如果仲一齊緊既話 我下年去埋exchange就完
你呢

呢啲都係睇人架啫
仲有個幾月咋好興奮

因為我地住hall傾電話又唔可以係房
所以其實都唔係咁方便
我仲有2星期!
終於可以拍下拖

所以幾佩服long d 點keep 到

慶祝時差嗰度唔太難頂

每日都講電話
我地一星期先傾得一次
都就long d完

懶左啦 以前會講兩三次
幾時long d完呀

哇 一日兩三次我頂唔順
一日一次都難
你呢

呢啲都係睇人架啫
仲有個幾月咋好興奮

本身longd緊 黎緊會進化到大家係唔同地方longd

時差先係最大問題

慶祝時差嗰度唔太難頂

每日都講電話
我地一星期先傾得一次
都就long d完

懶左啦 以前會講兩三次
幾時long d完呀

哇 一日兩三次我頂唔順
一日一次都難
你呢

呢啲都係睇人架啫
仲有個幾月咋好興奮

本身longd緊 黎緊會進化到大家係唔同地方longd

時差先係最大問題

有時會諗 而家好多時間做自己野 遲啲佢翻黎驚冇自己時間

你係巴打

好似幾sweet咁

你係巴打

唔係 但佢係咁講

好似幾sweet咁

最弊我一直都唔敢問佢我地究竟咩關係

好似幾sweet咁

你試下再認真講多次鐘意佢?
因為我女朋友係我表白之後先發現自己都鐘意我
然後我等咗一星期先一齊

好似幾sweet咁

你試下再認真講多次鐘意佢?
因為我女朋友係我表白之後先發現自己都鐘意我
然後我等咗一星期先一齊

Hahahaha bf問我點解個個睇女既post我都紫link左

可惜既係連登呢家真係得返睇女post丫嘛
Hahahaha bf問我點解個個睇女既post我都紫link左

https://lihkg.com/thread/294226/page/1?ref=ios
話佢知你最鐘意既係呢個post

https://lihkg.com/thread/294226/page/1?ref=ios

屌你不如叫我去死,我走老實人路線架
同女朋友一齊就兩年
其實間中會精神出軌
係咪好仆街
同女朋友一齊就兩年
其實間中會精神出軌
係咪好仆街

例如呢

屌你不如叫我去死,我走老實人路線架

屌笑撚到gapgap聲
見到係熱門仲以為係mk仔果d男神無入到去睇
以為又係睇女先禁入去點知係cos牛DLLM
同女朋友一齊就兩年
其實間中會精神出軌
係咪好仆街

+1
無左以前拍拖既感覺
反而對另一個女仔有
係咪應該及早分手?
同女朋友一齊就兩年
其實間中會精神出軌
係咪好仆街

+1
無左以前拍拖既感覺
反而對另一個女仔有
係咪應該及早分手?

你女朋友好慘...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞