[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
咁靜既喂

巴打
我追post 既時候,睇到你d留言
發現我既經歷同你有d似
都係搵返中學師妹
自從上次約左佢出黎食飯之後就一直掛住佢
雖然同佢傾計有時會dead air,係有少少尷尬,但我又接受到,因為我覺得見到佢已經好足夠,好想淨係望住佢
返pt成間鋪都係女同事 個個係咁問我有冇男朋友 我答完冇仲要繼續問 又話點會又盛 唔通一黎就要講我有既係女朋友咩

一黎就講先好,大家震撼完俾啲時間消化返,又繼續正常工作,以後又唔洗煩。

同意

以前都試過番全女班pt
啲人真係好鬼八 番工頭一二日就喺度問有冇男朋友
不過好彩我連女朋友都冇,所以順理成章唔答啫

有冇人係連好朋友都唔知啲fd成日問有冇識下男仔,有時會講結婚生仔既野,我唔識反應

淨係最熟嗰幾個知

我個人黎講唔覺得你勉強

以tb黎講 所有fd都覺得我唔夠man (我都覺既
不過我舒服咪得

返pt成間鋪都係女同事 個個係咁問我有冇男朋友 我答完冇仲要繼續問 又話點會又盛 唔通一黎就要講我有既係女朋友咩

一黎就講先好,大家震撼完俾啲時間消化返,又繼續正常工作,以後又唔洗煩。

同意

以前都試過番全女班pt

有冇人係連好朋友都唔知啲fd成日問有冇識下男仔,有時會講結婚生仔既野,我唔識反應

淨係最熟嗰幾個知

最熟都唔知

同意

以前都試過番全女班pt

淨係最熟嗰幾個知

最熟都唔知

我都係 最熟反而唔敢講

你地冇講錯 女神真係唔係好人黎
有男朋友又同人噯昧 都唔知依家係咪一齊左添
好辛苦呀 點解中意親邊個 邊個就會拍拖

同意

以前都試過番全女班pt

淨係最熟嗰幾個知

最熟都唔知

我都係 最熟反而唔敢講

好耐之前我講過 但係佢地依家好似唔記得曬

好gay嘅樣係點樣

好gay嘅樣係點樣

同問

好gay嘅樣係點樣

同問

中意我、ok?

好gay嘅樣係點樣

同問

好gay嘅樣係點樣

同問

中意我、ok?

咁邊個中意我

中意我、ok?

咁邊個中意我

唔該鐘意埋我

好gay嘅樣係點樣

同問

好gay嘅樣係點樣

同問

好gay嘅樣係點樣

同問

咁靜既喂

巴打
我追post 既時候,睇到你d留言
發現我既經歷同你有d似
都係搵返中學師妹
自從上次約左佢出黎食飯之後就一直掛住佢
雖然同佢傾計有時會dead air,係有少少尷尬,但我又接受到,因為我覺得見到佢已經好足夠,好想淨係望住佢

覆咗咩先

同問

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞