[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
係咪得我一個覺得btf啲人好奇怪
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪
回post啲人講野9唔搭8咁
久唔久有啲cdrom pm我 同我傾我回既post正常好多

岩啊!而且好多活係自己世界既自信西
成日碌過見到d人自貼同埋d長文心唸做乜鳩

從來冇成功過係btf識到正常人

我識到兩個真心朋友
有抑鬱 人生已完

確診? 無咩野 我都有

好無奈,身邊大部分人都覺得我小事化大
一係就覺得我咋病
同事覺得我影響到大家
雖然對公事上冇影響

你自己同同事講? 個人覺得非必要都唔洗比同事知
有時見到自己d sheshe fd識到好多sheshe
自己就無
成班成日約埋打波船p
有抑鬱 人生已完

確診? 無咩野 我都有

好無奈,身邊大部分人都覺得我小事化大
一係就覺得我咋病
同事覺得我影響到大家
雖然對公事上冇影響

你自己同同事講? 個人覺得非必要都唔洗比同事知

冇講到,只係講情緒唔好
然後佢地就覺得我發細路仔脾氣
我冇打算比佢地知呀,屋企人都唔知
唉!
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪

繼續追擊你個仆街
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪

老細!
自己就無
成班成日約埋打波船p

同學啲frd又係打波船p 唔知會唔會係同一班人
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪

老細!

老細?!
想返工喇?!
定我太黑仔 遇親都衰嘅

我都覺得好怪

老細!

老細?!
想返工喇?!

老細幾時比機會我
屌佢老母fyp好撚難玩
比啲prof係咁challenge啲唔學術既問題
好耐無上嚟
聽日同女朋友去台灣一個禮拜
大家有無必去嘅地方

利申 只係知要去九份十份
屌佢老母fyp好撚難玩

就快1001,輕輕一推
[quote]屌佢老母fyp好撚難玩

[/quote

交左final report, present完完全無頭緒點改
發夢同人拖手仔
幾時現實有得拖呀!!!
自己就無
成班成日約埋打波船p

我諗黎黎去去都係果d
佢地有打開rugby
好耐無上嚟
聽日同女朋友去台灣一個禮拜
大家有無必去嘅地方

利申 只係知要去九份十份

台北好悶
果陣去三日都有日落左宜蘭
自己就無
成班成日約埋打波船p

我諗黎黎去去都係果d
佢地有打開rugby

咁應該係
發夢同人拖手仔
幾時現實有得拖呀!!!

好sad訓醒返黎現實 發現自己一丁友

自己就無
成班成日約埋打波船p

廢事la 個圈太多是非
而家感情野寧願同直fd share
發夢同人拖手仔
幾時現實有得拖呀!!!

好sad訓醒返黎現實 發現自己一丁友

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞