[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
尋日新識個直女
成日借啲姨捉手拖我 影相又攬黎攬去咁
講起我去旅行佢又問我可唔可以跟埋去
我只係個和尚唔好攪我啦

呢啲只係青春少艾對人間尚有熱情既表現
唉 本來諗住當佢係朋友 慢慢掉淡對佢既feel
點知去完個短trip
d feel又返返黎

佢本身有男朋友 跟住喺個trip又有個男仔追緊佢
見到咁 心入面勁唔開心

成班人一齊出去嗰陣 我見到佢同個男仔傾計嗰d
我唔開心又冇咩表情 佢又叫我唔好咁啦咁lur我
究竟佢想我點

條女很清楚.....

又話唔中意追緊佢嗰個 轉個頭又繼續Whatsapp
我又對佢咁好 又幫佢攞下野拖下gip咁
究竟我幾時先脫離到佢呀 好辛苦

條女唔係好人
唔好自己跳落火坑
搵過第個啦
上facebook睇到鄧達智同男友訂婚單新聞
下面啲留言真係睇到眼火爆
國際城市喎 我呸

https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10155766739027448
上facebook睇到鄧達智同男友訂婚單新聞
下面啲留言真係睇到眼火爆
國際城市喎 我呸

https://www.facebook.com/hk.nextmedia/posts/10155766739027448

最煩膠係人地公開有伴就要話「早就估到你係gay啦」個d
玩咩而家
錯哂重點
新入post 留個名先
原來有啲野唔是咁易放低

原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打
原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

連ex都唔係 前crush

點知去完個短trip
d feel又返返黎

見到咁 心入面勁唔開心

究竟佢想我點

條女很清楚.....

條女唔係好人
唔好自己跳落火坑
搵過第個啦

好耐都冇遇到個啱feel既
點知一中意人就咁
點知去完個短trip
d feel又返返黎

見到咁 心入面勁唔開心

究竟佢想我點

條女很清楚.....

條女唔係好人
唔好自己跳落火坑
搵過第個啦

點知一中意人就咁

係真係岩feel 定你幻想得佢太美好?
點知去完個短trip
d feel又返返黎

見到咁 心入面勁唔開心

究竟佢想我點

條女很清楚.....

條女唔係好人
唔好自己跳落火坑
搵過第個啦

點知一中意人就咁

係真係岩feel 定你幻想得佢太美好?

啱feel 同佢相處覺得好舒服
可能我都有d幻想既
原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

放過自己
向前行啦。
原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

放過自己
向前行啦。

原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

放過自己
向前行啦。

原來有啲野唔是咁易放低

咩事呀絲打

放過自己
向前行啦。

點知去完個短trip
d feel又返返黎

見到咁 心入面勁唔開心

究竟佢想我點

條女很清楚.....

唔方好女人
有男朋友正常都應該識避忌下啦
絲打唔好再搵佢啦

咩事呀絲打

放過自己
向前行啦。

有咩甜頭?
姐係佢知你鍾意佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞