[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

其實覺得你同佢發生啲野好普通 完全你自已諗多 特別因爲佢係直女
但都加油

其實覺得你同佢發生啲野好普通 完全你自已諗多 特別因爲佢係直女
但都加油

Why so true
lm

但都加油

Why so true

So true so mean

但都加油

Why so true

但都加油

Why so true

唔係呀 因為我見你之前話覺得自己唔知行緊咩運 約佢出黎咩都好順攤 我先咁講
Sorry 其實我真係冇咩特別意思
我自己都係直女被拗彎 你所講既野如果係我以前直女角度 我覺得係朋友又幾好傾就會冇所謂咁一齊(朋友)係開心 咁出多啲黎都好正常

就算520個到 我係佢真係以為你純粹感嘆我地都係單身狗

Btw佢知唔知你係中意女仔嫁? 如果知就可能唔同講法

約到一次就有下一次嫁啦

但都加油

Why so true

唔係呀 因為我見你之前話覺得自己唔知行緊咩運 約佢出黎咩都好順攤 我先咁講
Sorry 其實我真係冇咩特別意思
我自己都係直女被拗彎 你所講既野如果係我以前直女角度 我覺得係朋友又幾好傾就會冇所謂咁一齊(朋友)係開心 咁出多啲黎都好正常

就算520個到 我係佢真係以為你純粹感嘆我地都係單身狗

Btw佢知唔知你係中意女仔嫁? 如果知就可能唔同講法

正啊 有得攬

正啊 有得攬

你食硬架喇!
有冇人覺得同tb拍拖其實唔算she she
Tb係tb其實都係因為佢地想做男仔姐,咁本質上同sheshe其實有分別,女仔肯同tb拍拖都係因為佢地唔覺得tb係女仔,至少我係咁諗,純粹個人諗法
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比係搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機
Tb係tb其實都係因為佢地想做男仔姐,咁本質上同sheshe其實有分別,女仔肯同tb拍拖都係因為佢地唔覺得tb係女仔,至少我係咁諗,純粹個人諗法
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機

same here 同過女仔一齊先有好心動既感覺 而家比男仔追都覺得煩
上水推下post先
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比係搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機

tb都係女仔
只係佢地鍾意打扮“男性化”啲啫
如果佢地想做男人就唔係b係trans啦
我覺得鍾意tb同你鍾意文青/運動型/女神type都係一樣係個人喜好問題
不過唔排除有啲女仔係當佢地係仔
利申:pure,對b冇興趣
上水推下post先

Hi

tb都係女仔
只係佢地鍾意打扮“男性化”啲啫
如果佢地想做男人就唔係b係trans啦
我覺得鍾意tb同你鍾意文青/運動型/女神type都係一樣係個人喜好問題
不過唔排除有啲女仔係當佢地係仔
利申:pure,對b冇興趣

同意,之前都b look過,
又冇刻意要表示/覺得自己係個男人,
純粹嗰陣想著男裝覺得好方便又夾自己
我覺得label都係外觀啫,
冇label可以label埋一個人嘅內心嘅

絲打無事丫嘛

絲打無事丫嘛

無啊 停左藥 但唔會好返 要靠自己控制

雖然講到喉嚨痛
不過都希望唔好一竹竿打沉一船人
我自己短髮b look
我好興幸自己係女性
同樣好自豪我雙乳
我無興趣成為男人
我女朋友喜歡我的外表
同樣喜歡我的身體和女性化嘅思想和內心

Tomboy 只解讀為打扮中性化嘅女性
同樣留長髮嘅男人也不一定係gay

我自己其實都唔想label自己
只不過一句tb較容易解釋
因為宜家的我喜歡中性打扮
但將來或許會喜歡上女性打扮

打扮只係打扮。

我只係一個女同性戀者
pure tb tbg just Girls likes Girls
明白你的想法無惡意
但聽者有意
希望你可以更一步了解你認知嘅事實並非全面。

絲打無事丫嘛

無啊 停左藥 但唔會好返 要靠自己控制

有咩事 會影響日常生活?

雖然講到喉嚨痛
不過都希望唔好一竹竿打沉一船人
我自己短髮b look
我好興幸自己係女性
同樣好自豪我雙乳
我無興趣成為男人
我女朋友喜歡我的外表
同樣喜歡我的身體和女性化嘅思想和內心

Tomboy 只解讀為打扮中性化嘅女性
同樣留長髮嘅男人也不一定係gay

我自己其實都唔想label自己
只不過一句tb較容易解釋
因為宜家的我喜歡中性打扮
但將來或許會喜歡上女性打扮

打扮只係打扮。

我只係一個女同性戀者
pure tb tbg just Girls likes Girls
明白你的想法無惡意
但聽者有意
希望你可以更一步了解你認知嘅事實並非全面。

啱呀其實tbg都係鍾意女性身體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞