[sheshe]再唔開post就剪你賓周的討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
love win!!!!!!!

身在台灣嘅我好感動

好感動呀

結婚唔駛去咁遠

幾時到香港呀

身在台灣嘅我好感動

好感動呀

結婚唔駛去咁遠

幾時到香港呀

諗住結2次 希望30前係香港結到婚

身在台灣嘅我好感動

好感動呀

結婚唔駛去咁遠

幾時到香港呀

諗住結2次 希望30前係香港結到婚

我對香港有啲悲觀
連登真係好撚多仆街

撞過中年上唔倒位既男人未,仲淒涼。

上唔到位即係冇實權啦
我依家成日無視條廢老 激撚到佢
大家都pt 洗咩怕佢
呢度有冇人好短髮pure
周家怡嗰款
岩岩先發現自己會鐘意女仔
之前一直都有覺得某d女仔可愛 但冇諗過會好似鐘意男仔咁鐘意女仔
而家鐘意左一個大自己幾年既同事 我個gaydar同我講佢係bi/les 但真係無從入手
我估估下 如果佢對我有意思佢可能都係估估下 2條友都唔敢行動
有冇絲可以教下我點試探/追佢

利申:25絲 衣著中性 性格男人 但樣好女仔

約去街 食飯?

因為大家係同事 我同佢又未熟到可以約出街 我驚太明顯
如果佢唔係sheshe我又比左signal人咪好老尷
Sorry我係感情方面好細膽
有冇d咩方法可以試探到佢係唔係bi/les架

可以stalk下佢fb/ig睇下佢有冇follow d sheshe-related既演員、劇集、youtuber咁

會關事咩 ? 我性格 、 睇既野、 興趣 都同麻甩仔無分別

我都係,想睇咩女就科勞咩女

其中一個可能性姐
個個sheshe都有唔同喜好性格啦
唔通真係會有條formula比你去分咩 (我都想有囉 )
而事實係for example, 如果一個女仔有Follow The L Word演員/一d好出名既sheshe youtuber都99.9%係sheshe

人地提供左其中一個方法你又judge人個方法
BTW哩個方法九成work
有冇人覺得同tb拍拖其實唔算she she
Tb係tb其實都係因為佢地想做男仔姐,咁本質上同sheshe其實有分別,女仔肯同tb拍拖都係因為佢地唔覺得tb係女仔,至少我係咁諗,純粹個人諗法
Btw自己覺得自己係雙性戀,對男仔有feel,但比係搵個好錫我既男仔我比較想搵個好錫我既女仔 係真係女仔唔係tb,呢個人幾時先會出現 等到好灰機

雖然講到喉嚨痛
不過都希望唔好一竹竿打沉一船人
我自己短髮b look
我好興幸自己係女性
同樣好自豪我雙乳
我無興趣成為男人
我女朋友喜歡我的外表
同樣喜歡我的身體和女性化嘅思想和內心

Tomboy 只解讀為打扮中性化嘅女性
同樣留長髮嘅男人也不一定係gay

我自己其實都唔想label自己
只不過一句tb較容易解釋
因為宜家的我喜歡中性打扮
但將來或許會喜歡上女性打扮

打扮只係打扮。

我只係一個女同性戀者
pure tb tbg just Girls likes Girls
明白你的想法無惡意
但聽者有意
希望你可以更一步了解你認知嘅事實並非全面。

我身邊其實唔多sheshe朋友 得兩對 我之前係到問過其實tb會唔會想女朋友當佢係男仔
因為我個兩對朋友都比較極端?
一pair就個b就真係好男仔 直程會入埋男廁有考慮過變性
一pair就個女仔話想同個b分手 話覺得佢而家好似變左女朋友咁 成日要佢氹 佢唔中意 呢個女仔同過女仔亦都同個男仔一齊
所以之前令我好疑惑
但有絲打講左一句 「唔應該將異性戀格硬套入同性戀身上」 我就完全明哂

因為我自己本身係直女黎 所以無可否認我一開始都有因為佢外表中性/似男性令我更易接受
但曳曳個陣我會好清楚佢係一個女性 而且一齊耐左我都會知道自己唔會因爲佢係一個似男性 而當佢係男仔 我好清楚自己愛嗰個係一個女仔
新人留名...

咁正

咁正

好葡萄
分手

點解刺蝟都可以養到病

點解刺蝟都可以養到病

唔過份 你仲要唔係淨係喂完佢食野就唔理 仲會整野比佢 幫佢行一啲都唔過份
我唔係話人重要過動物 你話係一個人會同你不停互動 會可以一齊玩傾到計傾到心事個啲 我就會覺得佢死左都會好傷心
我唔熟刺蝟 唔知互動個啲強唔強 如果好似烏龜 金魚 個啲咁樣 真係唔會有令人好傷心既感覺

不過我屋企隻龜 我日日返屋企都會望下佢 睇下佢點 會同佢講下野 其實講到尾如果隻刺蝟係你同你男朋友緊係會好傷心啦 但係係人地就

點解刺蝟都可以養到病

係啊,命唔長。
一過中年就開始多病痛。
同埋其家養品種係人為配種而成的,所以佢地既身體可以話係超級廢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞