電腦椅有冇推介(9)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
好似都偏大啲 仲有冇再細d窄身d 地方有限
btw 都幾貴下
有冇巴打係Officelink買張ergohuman
除左embody
high-back cosm點睇
請問有無邊款個托手機位可以調到最低
因為要彈結他 所以想簡款唔想頂住個位既
終於訂左T07 唔知漢科5月尾批貨派唔派到俾我
https://www.costco.com/bayside-furnishings-metrex-iv-mesh-office-chair.product.100522611.html

你可能搵呢類隻扶手可以較高佢既會好D
因為就算較到最低都可能會頂到
https://www.histrend.hk/products/i-rocks-t07
正式宣布 T07 成為連登椅 金已課
銀色都係五月尾
個網站仲有優惠代碼可以減多3%$2715.03就買到
金已課
如果早啲見到就好,慳多幾十蚊
幾十蚊就算啦
係showroom坐過半個鐘
舒服過embody
睇片一流
但做野/打機冇embody/ Aeron 咁好

個人認為冇得調教個油壓力度就係死罪
同埋坐得耐會feel 到條腰要用力坐直

Aeron 同 Embody 都係一張罰你坐直既櫈
不過Aeron 唔岩肥仔坐 大脾會痺
我90kg 大肥仔坐左半年最後都係頂唔順買多張EMBODY
諗緊embody定T07好 不過腰骨野好似直接買頂級好d
試坐過先最實際
請問有無師兄試過呢個日本牌子? 成14k定15k一張

之前去試坐過embody同ergohuman
一張係好似包住你個人咁
一張就純粹貼住你個人
我諗t07應該同ergohuman差唔多掛
同埋公司扮工用 同 屋企打機對電腦用 又係兩回事
點睇herman miller verus
未得閒出去posh試坐
但覺得個design簡簡單單幾啱我

還是同價位可以試埋其他款先揀買邊款
求代碼!
琴日試過用到
有無60cm闊以下嘅電腦椅推薦睇極都係得ikea 有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞