電腦椅有冇推介(9)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
< $1500:
- 實惠牛肺 (AGIO)
- (清風2手) Steelcase Leap v1
- (清風2手) Haworth Zody

$1500 - $2500:
- (清風2手) steelcase leap v2
- Starone-m
- Rioli-m

$2500-$4000
- Ergohuman 系列
- I-Rocks T05
- Herman Miller Posh Express 2

$4000 - 7000
- (清風2手) Herman Miller Aeron
- Herman Miller Sayl

>$7000
- Herman Miller Aeron
- Herman Miller Embody
- Okamura Contessa II
- Steelcase Leap V2
- Steelcase Gesture
- Humanscale Freedom

清風=天后清風街19號有利行 (疑似黃店, FC 唔到)

另外連登仔整體結論: Ikea 同電莖椅都係垃圾

係都要買電莖椅就呢張
https://www.hermanmiller.com/en_apc/products/gaming/
T07賣到5月底先有貨
話說上次上左2000fun觀塘試坐
T05 同T07係真係有分別, 雖然冇得同時試T05, 但我坐開都比較到
網既質素係真係值嗰$1000
但平玩入坑網椅,T07 呢口價絕對唔會輸
公司offer有以下選擇

應該揀邊款好 ??

Haworth Zody $3600
Haworth Fern $4200

Steelcase Think $3070
Steelcase Leap $4000
lm
同問steelcase Think, 今日最後有折🙈
fern
有冇人用緊knoll regeneration,左邊下面個控制有咩用
想問如果唔要布面 驚熱
budget約$3000-$4500 (2手都接受到)
係咪得aeron/t05/t07簡
咁平?
Rioli-M, starone m
請問有無人試過kokuyo
t07最快已經要5月尾先到
痴撚線
好彩訂定
諗多排又等多個月
連登椅會唔會成年都冇現貨賣
岩岩係有利行買左張 freedom 2380
個老細都幾招積
星期六送embody
Aeron 變食飯椅
新買張embody升降唔到個油壓冇反應
無野了 自膠
有無邊到有二手白色嘅aeron買
想知你地買完係未直接gogovan
普通私家車放後座佢都可以幫你call
有冇人張embody 同呢條片一樣?
前面用力會支支聲,特別係較長左個sit 位時

https://youtu.be/rUa4KA7nqz8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞