電腦椅有冇推介(9)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
想問ifco ebuychair有咩分別?同一款點解會差幾百蚊?
我諗住考完dse之後買張電腦椅,budget ~ $1000,想要圖中嗰隻高背、類似棉質嘅軟身款,唔想要網背/低背/硬椅。想問下各位ching,呢個價錢係咪得實惠先做到??
建議你儲錢
介唔介意講下點解,圖嗰張好似唔錯,你覺得係外強中乾?
呢個價錢求其買張坐得舒服就算啦
到返pt有錢個時再泥享受
我就係覺得嗰種舒服,加埋唔使買貴嘅,反正遲早都實體上堂,應該唔使成日坐喺電腦椅度,等第時出嚟做嘢,有錢先買過張
坐過 夏天熱到仆街
1年都冇就係咁甩皮 中間凹左入去
利申 60kg留下

最好真係儲多啲錢先買
咁撚伏嘅,多謝ching cm,咁我都係坐住普通櫈仔,有錢先再諗啦
如果你覺得坐既時間唔長 我寧願你買張再平D既
呢D肯定熱到仆街同一年半載就甩皮甩骨
你嘅意見同上面ching一模一樣,得我呢啲DSE仔心水唔清
你又唔使咁講自己,我都係今年DSE
啱啱買完部ipad pro無錢
諗住等消費券買t07
因為我以前都中過招
買開3舊水一張既坐 諗住買張睇落靚仔D既
俾一千出黎買完坐唔夠一年就開始甩皮 扶手位又爆開
試坐過未 我而家坐T05plus覺得好爽
本身諗住公司買張T07 但上面有巴打話個台灣網好似冇美網咁好承托力
仲未
仲有兩科未考完
考完即刻狗衝去試
我諗住t07同t05 plus都試下
以為t07定位高過t05
原來掉轉
巴打會唔會試埋ergohuman?
香港地用,唔係長開冷氣我唔會揀呢隻,肯定熱到不要不要
主要係因為我睇落好軟熟, 網背嗰隻好似唔夠soft
呢D真係一分錢一分貨
佢呢類你坐幾個月中間就會甩撚左落去彈唔番上黎
同各位巴打推介吓呢張Staples Hyken Mesh Task Chair
之前睇完呢段片,覺得幾高性價比https://www.youtube.com/watch?v=BCHr4NDTLO8
幾個月前買咗經集運嚟香港,大約$1500
有時放假坐低打機打全日都無問題,幾好坐
不過佢頸枕無得教高低,我170就剛剛好FIT嘅
我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞