【鳩故】無啦啦有三條女同左我一齊住

1001 回覆
356 Like 34 Dislike
加速
男主係隔離等執屍

btw 加速
push
Push
Lm
會唔會到完場先發現
原來光北係配角

出場時間仲少過堆暗hallmate
會出
但戲份比頭兩位少,第一季
「呼...呼...」

「頂住呀tyson!」

「你得架!!!」

拎起一shot既tyson猶如等待上台既拳手咁,不停呼氣

「飲!!!」

「骨碌...咳!!!!咳咳咳!!!!!咳咳!!!」

tyson終於頂唔住係咁咳

「yeah!!!!!!!!!」

成班女仔擊掌喝彩

「講左你地男人廢架啦!!!」

阿梅得勢不饒人,繼續恥笑:「好!食野!!!」

「咳!!!咳咳!!!」而戰敗既tyson,就繼續咳到就死咁
經過一輪「激戰」後,我地總算將枱面上既肥牛、各種丸同海鮮清哂

大部份人都攤哂響大廳既梳化同地板上面訓教

「嘩...個個食完就訓...真係無你地收」

只係飲左少少既marie仍有精神,睇住眼前既畫面只能苦笑

聽人講,住hall啲人都成日會飲酒飲到好癲,估唔到暗hall呢度都會

「新地,chantal,唔好意思呀,可唔可以同我一齊執碗呀」

marie難為情笑道:「得返你地兩個...哈哈...」

「嗯..可以呀....」

我同chantal一齊將啲碗碟放返入廚房

chantal突然開口

「新地...前幾日,多謝你呀...」

「...嗯?」

「我果日喊到豬頭咁,你講左個咸濕笑話比我聽嘛,哈哈...」

chantal做出一個甜笑:「其實...呢個笑話都唔係0分既...」

「...哈哈...」

我只好尷尬笑道:「你..無事就好啦...」
「我覺得...以前既自己真係好傻,竟然比果個人控制哂....自己」

「椰奶講得啱架,佢真係control freak黎架,乜都唔比我做,自己就乜都做得,我都仲要幫佢講好說話,痴線架!」

chantal講得咬牙切齒

「見到你咁快好返就好啦...」

「都係多得椰奶咋...無佢呢幾日咁樣陪我,我都無咁快諗得通」

今次件事都真係睇得出椰奶係義氣仔女黎既...

經過一輪功夫後,我地三個總算清洗好所有碗碟

「呼...辛苦哂你地啦」

marie向我地遞上兩支綠茶

「唔該..但係出面....」

chantal咁樣講一講,我先醒起大廳出面成十幾人響度訓緊

「係喎...扶返好佢地由佢地訓下先啦」

我行埋去otto身邊果陣,聽到佢發開口夢

「marie...我好鐘意你呀」

咩話,佢又同阿豪一樣鐘意marie?

好彩呢下唔係好大聲,唔響隔黎既marie完全聽唔到

不過,marie咁靚,多人追都正常既...

反而好奇既係佢好似無男朋友

我將otto拖開,大字型攤響地板上後
「嗚....嗚!!!!」

突然,響otto隔黎既阿梅大叫兩聲

「做..做咩呀..」我問

「佢嘔呀!我去攞膠袋呀!」

「點...點算呀!」

chantal似乎未試過應對呢啲場面,一時手足無措

我將阿梅扶起

「喂..無無無無無野丫嘛?」

「喂新地有膠袋啦!」

可惜,marie都係黎遲一步

「嘔呀呀呀呀呀!!!!!」

阿梅鼓氣,一堆嘔吐物從口中噴到我既頭上!!!

感覺,就好似果陣果啲冰桶挑戰咁!不過,今次係臭到仆街既嘔吐物!

「....哈哈哈哈哈」

連chantal同marie見到呢個場面都忍唔到笑

「呼....舒服哂」

狀態仍然閪迷既阿梅嘔完後,露出滿足既表情

「做乜撚野..咁嘈呀...嘩屹屹屹屹屹!!!!!!新地你....屹屹屹屹屹屹!!!!!」

刀仔似乎比我地嘈醒,點知就見到我比嘔吐物兜頭淋既尷尬場面,馬上失控爆笑

「屌你老母閪即刻影低先屹屹屹屹屹!!!!!!」

仲即刻拎出手機影相

我仲感受到啲未消化既肥牛墨演同埋啲蟹肉

仆街,好撚臭呀!!!

https://www.youtube.com/watch?v=9MIb6tYC0A8
又屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹
笑𠹌左
暴露七巴年齡
快啦
聽到尋秦記段邪惡BGM即刻笑咗
暗hall嘅人越嚟越多開始攪唔清邊個係邊個
推推推
Push
文牙~
Push
「唔好意思呀新地...格格格格...尋晚嘔到你成頭都係....」

阿梅掩住嘴笑道

「阿梅都叫係靚女丫...你有得接觸佢既體液喎...格格格!!!!」肥昇笑道

愛雯村掩住鼻

「咦肥昇你講到好核突呀!唉新地你當發惡夢算啦...」

「咪當體驗下囉屹屹屹...」tyson一路做掌上壓一路笑

larry走到我頭邊

「等我索下新地個頭先...屌你老味仲臭既!阿梅你食左屎黎呀?」

「收聲啦你尋晚好似我飲咁多既話你嘔到今朝啦!」阿梅反駁

「啊呀呀呀呀!!!!!」

尋晚我比阿梅啲嘔吐物淋完之後,即刻衝入廁所洗頭

「仆街!!!」

我將頭頂果啲食物殘渣洗走哂,再狂落洗頭水洗頭

「新地...你有冇野事呀!」chantal響廁所出面問

「冇...冇事....我洗下頭ok架啦...」

結果,全晚我洗左10次頭,但陣嘔吐物味都仲響度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞