【鳩故】無啦啦有三條女同左我一齊住

1001 回覆
356 Like 34 Dislike
「嗯..咁就好啦....始終都要啲時間」

「一陣果堂我唔上啦,你幫我抄低啲重點啦...chantal有我同我家姐睇住得架啦」

「哦..好呀...」

椰奶叫到,加上chantal依家咁,我點都會幫既..

「講起上黎...你尋日喝果個richard都幾勁喎...」

「咁真係忍唔到丫嘛,條契弟咁樣對chantal仲諗住解釋?」

諗返起,椰奶果下爆seed真係好恐怖...

只希望以後唔會得罪椰奶啦

返到去lecture hall果陣,肥成同阿琨都未返

我求其寫埋一角

周圍既人都一早已經埋哂堆,有自己既圈子

所以啲人成日話要去ocamp識人,其實都不無道理

無左椰奶既話,我就只係得返肥成同阿琨

但同時肥成同阿琨又有自己既hallmate

一諗到呢度,我就覺得自己都好孤獨

「咦....?」

雖然個lecture hall都好大,但我都仲認到

阿純正響我前少少果排

呢科maths應該係成個faculty都要讀,所以阿純響度都唔係全無道理
果陣響ocamp當左佢係目標,不過佢份人似乎都係cool開

唔單只我,我諗都無乜人都同佢熟啦...

lecturer啱啱開始簡介個course果陣,肥成同阿琨send左tg過黎

「今日hall有野搞,唔返了,你幫我抄野啦」

屌你老味,又唔返....

椰奶要返工就話姐,你兩條友去玩我又幫你抄咩

響幫緊椰奶抄緊notes既同時,我都有昅到前面既阿純

佢,根本就完全唔係聽緊書!

阿純一路用緊部macbook打緊字,好彩個lecture hall都算多人講野

如果唔係應該全部人都聽到打字聲

我係咁咦偷望下,佢好似打緊文

中間仲有啲野食既圖

唔通,佢係foodie黎?
星期六日休息
新北外冷內熱?
熟咗會唔會癲過椰奶
整返個iz*one青年旅舍
Lm
原來網故你又岩
我七巴十年死忠fans
lm
live 留名
「一陣果堂我唔上啦,你幫我抄低啲重點啦...chantal有我同我家姐睇住得架啦」

椰奶要返工就話姐,你兩條友去玩我又幫你抄咩

咁究竟椰奶係返工定睇住 chantal
Lm
推推推多文thx
LM
Lm
LM
lm
Ching你係0識定點
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞