【鳩故】無啦啦有三條女同左我一齊住

1001 回覆
356 Like 34 Dislike
「我唔想再見到你呀!」

chantal靠響椰奶膊頭痛哭

「chantal呀...」

richard再想開口之際

「走呀!!!!我叫你走呀陷家剷!!!!!」

椰奶突然破音大叫,搞到我都嚇親

「死賤種一船踏兩船!!!屌你老母!!!!」

大概連richard都比椰奶嚇窒,唔敢再講

「嗚嗚...嗚....咳咳...嗚...」

睇住隔黎喊到開始呼喚困難既chantal,我都覺得佢好可憐
「嗚...嗚嗚嗚.....」

成間暗hall都傳住chantal既喊聲

頭先椰奶話怕chantal一個人會做傻事,所以帶左chantal返黎暗hall先

「嗚嗚嗚...點解要咁...索索...對我呀....嗚呀....」

chantal喊到眼淚同鼻水同時流出

「唔...唔好喊啦...今次係條友唔識貨姐,下次...」

我遞上紙巾安慰之際,就比椰奶叫停

「咪嘈啦你..」

椰奶同marie繼續響佢身邊,一粒聲都無出

呢個moment,又的確唔應該出聲既

有椰奶同marie響度,睇黎都唔需要我響度...

返到走廊果陣先發現

原來個個人都開哂門偷睇

「喂新地,果條女邊個黎架...」

有份襯熱鬧既otto問

「佢...係我同椰奶啲common friend黎...」

「哦,佢就係ocamp果條女..」

tyson仲記得我尋晚響大排檔講果啲野

「難怪你果陣夠膽出聲啦...真係幾靚女喎」
成班越講越大聲,搞到椰奶都睥一睥過黎

「細聲啲丫頂...」我提醒佢地

「但係,佢搞咩喊到咁呀?」

開聲問既呢個女仔叫嘉桓,都係暗hall既住客黎

響bu讀緊history year2,尋晚響走廊見到都有打個招呼,不過識得果一日就真係唔熟

我唉左一聲

「今日我比椰奶屈左請佢地兩個食飯,點知就響又一城撞到佢條仔錫另一條女」

「條仔呢,之前又講到唔想chantal佢玩ocamp住hall,但自己又去玩,原來都係為左搵食」

一講完,眾人嘩然

「你搞笑咋話新地...」

「唔係掛...拍電視劇咩」
註:暗hall仲有女未出
就係光北?
仲有三個
會搬岀黎住定一直住暗hall
明明係3個女人一齊住。。
搞搞下變左女隊iz*one同左我一齊住。。你掂至好呀仔
推推推
嘉桓
推推推
Lm
Push
權f
我完全明白事實就係電影劇咁搞笑

睇住發生又唔可以一笑
Push
樓主越黎越貪心
Push
Push
Push
「嘩,賤到仆街喎,一船踏兩船果啲男人真係快啲去死啦」同為女人既嘉桓聽到

刀仔語重心長道:「不過衰啲咁講,今日咁都撞到...其實都可能係好事既...」

「下?」我問

聽tyson同阿豪講刀仔都算係最多戀愛經驗果啲

「我同意刀仔呀...如果條仔瞞住自己偷食,早啲知道都好既,長痛不如短痛」

狗哥都同刀仔既見解:「不過響大庭廣眾面前見到,仲要做埋啲親密行為,分分鐘有陰影架」

我地講野似乎大聲得濟,引來椰奶既怒視

「唉算啦算啦...解散啦...」

見到椰奶露出不悅既神情,我地都識趣,隨即解散返房

真係估唔到chantal既男朋友原來都係賤種黎

不過

「咁咪即係話....chantal佢依家...係單身?」

呢一個惡念隨即響我腦內閃過
「屌屌屌...依家唔係諗呢啲野既時候呀.... 」

chantal啱啱先比個賤男hurt完,你諗乜撚野自己有機呀....

結果,到我訓果陣,我仲聽到出面chantal既喊聲

到我起身果陣,已經係11點

「呼...訓左成9個鐘....」

星期二剩係得下晝一堂maths lecture,所以我先訓到咁晏

尋晚tyson同阿豪見出面chantal喊到咁,都唔敢彈結他同舉鐵

佢地都算係識睇眉頭眼額既...

「喂早晨呀...」

椰奶正響大廳食緊腸仔包,睇佢既精神狀態都應該係啱啱起

「訓到咁晏架你...」

「屌今日得下晝果堂,無所謂啦...」

我再問:「呀....chantal呢?」

「佢?響我間房囉,應該仲訓緊」

「即係..佢成晚都響度?」

椰奶點點頭

「嗯,我同家姐陪左佢成晚啦...我都係訓得果四個鐘咋!」

「不過..chantal情緒都開始平復返少少..都係好事黎既」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞