【鳩故】無啦啦有三條女同左我一齊住

1001 回覆
356 Like 34 Dislike
屌 等唔切七瀨巴出文 搞到我追埋無啦啦有兩條女同左我一齊住 已經睇哂 好睇
巴打一講真係大師兄返嚟
睇到呀白同智詩佢地唔出聲走左去以為要悲劇收場 最後都有happy ending真係鬆一口氣 我中意咁七瀨巴寫我地睇書都係想FF下姐
如果七瀨巴可以補返佢哋一齊破處就好
想睇呀白有幾怕醜
同埋智詩有幾主動
我就已經收貨啦唔係open ended/ sad ending 而係作者巴打親口講返佢地團聚就心滿意足 唔使意難平破唔破處果啲自行想像啦
係呢段故加插佢兩個就正
睇到呀白同智詩佢地唔出聲走左去以為要悲劇收場 最後都有happy ending真係鬆一口氣 我中意咁七瀨巴寫我地睇書都係想FF下姐
如果七瀨巴可以補返佢哋一齊破處就好
想睇呀白有幾怕醜
同埋智詩有幾主動
我就已經收貨啦唔係open ended/ sad ending 而係作者巴打親口講返佢地團聚就心滿意足 唔使意難平破唔破處果啲自行想像啦
係呢段故加插佢兩個就正

之後劇情大反轉 原來Tyson同阿豪係女人嚟
係呢段故加插佢兩個就正
Push
marie走左之後,我就跟住tyson入房

房入面原來仲有阿豪響度,不過佢又係響度彈緊結他

「咁我就再自我介紹一下先啦」

tyson放低啞鈴:「我叫tyson,響city度讀緊law,今年year2,因為屋企響南區所以就黎左呢度住啦」

「哦...你地好,我叫新地...讀poly physics,今年year1」

阿豪都除低headphone自介:「我叫阿豪,都係讀poly既,不過今年都marketing year3啦」

房就同我之前睇果間一樣,話大唔大話細唔細

不過同之前唔同既係,呢間房唔係對住隔黎東九龍走廊,應該無咁嘈

tyson指住佢張床邊既一個櫃仔

「咁呢個櫃呢,就有得鎖既,而且仲會有防盜功能記低幾時開過咁,我地平時都係放銀包果啲貴重野入去」

「雖然我地都信得過roomnate,但少少保險點都要做」

的確既,出去同人住最緊要都係財物安全,呢度有做得都幾周到

「床單同衫褲果度就自己洗啦,洗衣機響出面」

阿豪放低電結他:「話時話,新地你點解又會黎呢度住既?」

「我住屯門,返poly既話來回都三個鐘..但又reg唔到hall喎...」我答

「哦係咁架啦...hall就係咁黑暗,我year1住果陣都已經係咁...」

阿豪講呢句話果陣,好似有啲弦外之音
夜晚,佢地兩個話慶祝我新屋入伙,就帶左我出去附近既大排檔食飯

「慶祝你加入我地暗hall大家庭,今晚我同阿豪請你啦!係喎...新地你仲有冇靚女介紹下呀?」

tyson食住薯仔牛柳粒,笑淫淫問道

「吓...」

一黎就問呢啲?

「聽marie講你同椰奶係同學丫嘛,依家又未開學,咁即係你地ocamp識架啦」

tyson推論:「ocamp就實有靚女架啦,睇下仲有冇其他可以介紹比我識下咁囉」

「新地唔駛理佢架,條友一日到黑都掛住溝女」

兩人相比之下,阿豪比較cool

「咩呀,識高質異性係人類既天性黎架,好似阿豪你咁咩,鐘意marie又唔...」

「喂!你唔好亂講呀..」

「哈講中左啦!新地你睇下阿豪丫,平時扮哂cool咁,響度玩暗戀」

睇阿豪突然講野咁唔冷靜,我都feel到tyson真係講中左,佢應該係鐘意marie

不過marie咁靚女,鐘意都唔奇丫...

tyson大大啖無糖可樂倒入口:「不過講開,我都估唔到marie個細妹都幾得意喎...新地你響ocamp實J過佢啦哈哈」

「...咁又無...」tyson比我既既感覺就係講野無架子之餘仲好大膽

「無?!即係仲有其他女啦!」

「有就有既,不過...」

我放膽,將響ocamp發生既事講哂比佢地聽
「估唔到你都幾夠薑喎,當住咁多人面前落果個狗公面」

阿豪讚賞:「雖然你又無話真係做左啲咩,但夠膽出聲都已經夠型架啦,響果個女仔心入面已經加哂分」

我邊趙住椒鹽鮮魷邊講

「但係..佢之後都只係對我講句多謝咋喎...」

「咁唔係你想點呀?即刻除衫獻身比你咩...」

阿豪呢一句,又好似有道理

「女仔係咁架啦,好少會做主動一方」

「阿豪就講得啱啦,丫豪哥你自己知女仔唔會主動,但你又唔主動出擊溝marie又係咩玩法呢?」

「你收聲啦...」

「總之,新地你同果條女識得果幾日,你想佢同你講啲乜先」

tyson不停搖動手中既筷子:「不過我都99%肯定佢係加左你分架啦,你跟我操返一排啦,大隻返啲包你溝到佢!不過...」

「講左咁耐....圖呢?」

「無呀...唔比你睇」

「有冇搞錯呀,咁都唔比得roommate睇?第時我唔幫你做軍師架!」
食完飯都十一點幾,我地三個返到去暗hall

椰奶同marie,正響reception對出果個common位食緊雪糕

「喂ching,乜你搬左黎啦」

椰奶見到我就開口講:「我以為你聽日返去上堂先順便搬入黎tim」

「聽朝有堂啦,緊係搬定過黎啦」

「又好似係喎,一陣check下先」

椰奶成口雪糕:「仲有呀...我介紹左暗hall比你,你依家差我一餐飯架」

「下你咁都得?!」

「無我話你知呢度,你黎緊日日都要哂三個鐘搭車架」

囂張既椰奶對我做下鬼臉:「多謝本小姐啦!」

「唉得啦,下次啦..」

「點呀新地,佢地兩個...幾好人丫嘛?」

marie問

「都ok既...佢地都好好傾」

至少,tyson同阿豪都係可以傾到計既人
周末休息,下星期一見
唔夠喉呀
仲未同到3條女同居
未有咁快
今次有2個男配角 唔錯唔錯 感覺好似可以有多d支線劇情

btw加速
長篇嚟?
無錯無錯,今次唔想咁單調
6萬字以上掛,未定
明明就係無啦啦有兩條仔同我住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞