mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
真係好正!
Alton幾型
J咗兩次mv忍唔住又留comment 超級搶眼好型棍
之前從未聽過mirror任何歌
但睇完覺得比想像中好
又唔會因為姜濤最紅就比大量鏡頭
Lokman 好型
識啲嘢
運用念力凡人亦都可以飛

真心佩服花姐 2年時間將一班平凡人變到咁presentable 愈嚟愈有星味
個mv超好睇
Tiger同Jeremy 都勁型
不過姜b世界第一
型撚到
啲腳踏聲真係好好J

成日有班人話而家啲香港人淨係識追kpop
有冇諗過就算你哋幾唔想承認都好
呢個係潮流之一已經係無可否認嘅事實
而你哋只係一班食古不化嘅老屎忽
好啦 而家有人想為香港樂壇點返著希望嘅火光
你哋就要喺著都未著之前就大大力吹熄
其實踩低人哋唔會顯得自己冇咁衰
唔係話打住本土名號就一定要支持
但唔支持唔代表要踩到人哋一pat屎

利申 唔追kpop但好支持香港樂壇要有唔同類型嘅音樂
好難得入面有幾個彈起紅咗,仲有心係組合到
佢地係咪全部感情好好?

利申無追開,但欣賞佢地令到樂壇多咗新血
Alton越嚟越有進步今次同Lokman有份填RAP 幾正
好正叱咤之後先開始留意佢哋
好鐘意睇tiger ansonlo跳舞
希望佢哋可以繼續加油繼續進步
收皮啦踩港柒頭
望下班防彈乜撚樣
Agger
越黎越型
論人數,風格都似足韓團
佢地阿姐都話要做港版Produce 101,佢地先有得出道
而韓團Wanna One早佢地一年透過選秀節目PD101出道,有11個成員
仲有佢地logo又係抄BTS

你話唔係模仿韓團都冇人信
唱功 Jer
https://youtu.be/CYaVZ6CULkI
view : 1m

姜b 形像幾好
https://youtu.be/f5NzXpC8tdU
view : 3.6m

Ian Chan
https://youtu.be/fH7jpaDQ6AQ
view : 1.8m

淨係呢3個都屌打星夢d 歌手啦
有無cctvb話姜b係假歌手嘅醬汁??
已經贏tvb啲垃圾mv幾百條街
其他組員會唔會妒忌姜濤咁紅?
層主明顯講緊實力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞