mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
辛苦晒你地

btw diutv 孤寒到
推推先
你咁勁唔自己整返隊?淨係識踩自己人
同埋其實同啲韓國男團比 佢哋個樣可能仲靚仔同有可造性
韓國男團偶像100個人先有1個真係真靚仔
好多都係用高招化妝技術 靚衫 靚mv 靚拍攝手法 同公司建立既假人設 先令人覺得佢地好正同好charm (加埋本身既唱跳實力)
如果mirror有相等既資源做包裝 我覺得可以至少贏到2-3線韓團 見有唔少成員個底唔差
加油繼續支持佢地 令佢地有多啲資源

利申:第一次睇佢哋mv 以後會多多支持
嗰陣個個都話佢個look唔掂
不過真心覺得stylist勁 牙柳宜家個頭好好睇 好mm7
宜家已經係金jer了
Mirror啲團歌暫時都未岩我口味
但依一兩年明顯見到佢哋慢慢紅緊
有幾個solo都唔差
香港根本一路都有人材 係啲公司唔比資源
唔該viu 好好帶mirror同error啦
話佢隻眼係咪搽左白花油
唔係淨係viu既 仲有大國文化 同捚都唔係真係話好少,最主要係器材貴
193有外表有高度
係唱歌搞笑啲
得罪講句
bts同pink floyd差好遠
出左都冇人有興趣
冇budget 之下算係咁
人地韓國一年掉幾多錢入去演藝界
香港政府
肥仔有份排

Btw可以順便聽下肥仔首solo
https://youtu.be/dkYip-Y6aRM
又邊忽韓呀?
佢地真係好努力好開心佢地得到咁多認同
我愛你地呀鏡仔
睇到魯生ig話花姐r budget拍mv好好笑
肥仔轉左髮型係型左
辛苦哂你哋
mv拍得好好睇
喺咁有限嘅budget之內拍到咁真係好勁
可惜仲未有MV
唔知你讀得成書嘅定義係點,但人地而家係做偶像做歌手唔是做才子出書。
越聽越覺得一巴巴打落cctvb塊面度
仲要啱啱撞正尋日件事
你得罪哂army同mirror粉,死十次都唔掂,下世小心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞