mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
好同意Jeremy 依個造型好得 好妖又好型
好啱high fashion
仲記得造星時Jeremy 我好唔鍾意 好韓味冇個人風格冇魅力
經過2年進步咗超多

好想睇到high fashion搵Jeremy &193影硬照
覺得佢哋好適合 可以上到去
Ps 雖然193樣係有啲商業 而Jeremy係好適合
好正呢首歌 完全講埋而家香港嘅情況
期待佢地唱live!
期待jeremy有solo!
支持
TF boys三個紅到癲
易烊千璽跳舞都幾勁
拍劇拍戲綜藝瓣瓣掂
2019前幾多大學生O camp「左手右手一個慢動作」
如果mirror可以地區性咁做到咁還神

所以,多謝你祝福mirror
本身無聽過無睇過,覺得又係啲偽韓扮型。
啱啱睇一睇,又不太差喎,都有啲質素。
我都係
呢輪阿契d mirror live
塊面黑L到
完全唔同其他人互動
成日覺得佢先走而後快咁
當天堂鳥死架?
天堂鳥其實三個都唔差 有一個直情靚仔
三個又大隻又高
唔知點解彈唔起 可能啲歌太膠
Tvb唔抵得人地紅 又賣得多碟
Tvb個星夢咩7 快d執左佢啦
冇人想睇 俾大陸9 睇ja
好有新鮮感 係香港未見過呢種風格但唔知點解睇完硬係冇個種 好爆好有力嘅感覺 唔知係咪關隻舞事
真心個mv正

tvb死埋一邊ok
90後絲打表示:我愛Anson Lo 盧瀚霆
姐姐頂唔緊了!!
聽唔清佢哋唱緊咩字
我覺得主要係當時無綜藝、網絡live呢D加持
無辦法將各人ge特質呈現畀觀眾
仲係sell緊遙遠ge偶像、「靚仔」舊式捧星手法
要呢D,外國大把啦
如果唔係睇住Error大,都會覺得佢哋咖哩
好搞笑 啲人抱住個刻板印象就話人地唔得
根本都無去嘗試睇過接受過
如果你話呢啲風格唔岩 但潮流就係向呢個趨勢行緊
Mirror 係有心做好嘅 雖然唔係佢地fans
但都覺得佢哋係近呢5年最有潛質嘅新一代
推!
我就係其中一位

早年一聽到mirror就屌垃圾唔睇

但我今年去YouTube搵佢哋的歌,真係說服唔到自己話佢哋垃圾
mirror是但揀個都靚仔過TVB嗰啲啦
個mv好多甩嘴

但整體幾好

btw, Kay同Juno拍mv都甩
https://youtu.be/dkYip-Y6aRM

btw,肥仔話自己俾10萬拍mv

我先明好睇或跟上水平的mv係要用好多錢拍
樂見樂壇有健康、多元化發展
值得支持
稍微推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞