mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike

新世紀 我請你要有準備
never give up never give up
never give up I got it I’ve got a warrior heart
never give up never give up
never give up I got it I’ve got a warrior heart
但搵錢多過你
愈來愈改觀 好型

難成為習慣做一隻棋 行動都顧忌
高級捧殺
你個人同你個名一樣
瘦番 d d 就好正
明顯傻鳩hater引抽
「別販賣著舊軟件,別賣弄著舊日經典」
大大巴車落串姜b係假歌手嘅CCTVB度
佢好似好純品,冇咩野心,我覺得全隊最靚仔係佢
可唔可以講下邊隊韓團嘅營運模式係嗰團出道兩年有一半團員出咗solo
啲solo歌加加埋埋仲要係團體嘅幾倍?

唔講pd101同造星兩個節目內容嘅有咩唔同
淨係mirror唔係限定團同唔係最高票嗰12個出道已經同pd101有分別
咁差有幾遠呀?
解釋下啦咁撚叻
上水應下啦柒頭
叱咤好齊喎
Dance break 玩粉果到真係好撚型
佢話中學先落黎香港,不過好似本身有係香港嘅親戚
Jeremy背景幾慘下,好細個已經要自己一個住,樣樣都靠自己,希望多啲人見到佢
見到話本身唔識廣東話但有睇字典一個個咁學好欣賞佢
hku grad都讀唔成書
你勁花心
其實我對姜b把聲麻麻
不過呢首歌我有放playlist
「難道跳下去 人間真的會疼惜我」,作為一個成日想放棄自己嘅廢人呢句真係直擊心臟
係呀,次次都聽到想喊 姜 b 呢首唱得好好
鏡仔幫佢地賺咁多錢 比得五萬拍mv
忍唔住出聲
應援似韓國係因為好多fans club admin本身都係追開韓星,所以將嗰套搬左過黎
你幾時有見過官方出手燈/應援物呀
咁你一定冇見過frankie喊
https://youtu.be/Mrm6wLEK3VM

補link
1:55開始
好撚好撚高質
多謝曬
做得好撚好
請受小弟一拜
得鬼閒同你引戰
只係笑Mirror擺明係抄韓團(由logo,應援燈,團綜名,出道過程,人數,風格無一不似),但估唔到都會有人幫呢樣野護航
直接認都冇咁肉酸
https://www.mpweekly.com/entertainment/asia/20190107-144748

香港早幾年有跳唱女團Super Girls,HotCha,少女標本等
我都唔會覺得係有意走韓國模式
但上面隊Mirror真係似到十足十,無得唔認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞