mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
笑死 pd101夠比人話抄akb啦
pd101同造星我都有睇哂
兩個節目個玩法同方向根本唔同
viutv邊有錢抄韓國營運模式
嘩屌 首歌真係唔錯
尤其好似之前幾首咁 亂寫詞寫情歌 (辣着 真係少尷尬)
咁樣反而仲好
有風格,又襟聽

同埋應該有聽意見,無再集中solo咗個幾個
帶埋啲未係好出名個啲

Tiger同隊長都好唔錯

屌少啲,支持多啲,廣東歌連自己人都唔撐,就無人撐架啦
唔夠齊係真
有幾個無跳舞底仲要時間追上
之前聽訪問話忙到好難就時間齊人排舞
上晝幾個下晝幾個都照排住先咁
一齊人就由朝排到晚

Anson Lo同Edan同時拍緊<大叔的愛>
嗰邊通告都chur到爆
成日見佢哋開06收24,收30 31都試過
唔知點樣仲咇到時間出嚟排舞拍mv
你唔識 beyond ???
https://www.youtube.com/watch?v=Kvl2AYxn6uc

edan同jeremy唱返姜濤首歌都好聽
尋求無悔真生活 路漫長也靜候
我等佢solo等到頸都長
beyond係band
最多男團出道應該係講緊13,14年個陣
咩天堂鳥,媽媽今天不必擔心我,kiss kiss kiss個堆
anson lo 跳舞型撚到
一眼就望倒佢
其實我唔明點解要成日同韓團比較 某程度上亦唔需要
Mirror好睇嘅位一直都唔係跳舞有幾齊唱歌有幾準
而係可以睇到佢地慢慢嘅進步 由一岀道比人笑係雜牌軍到慢慢用自己嘅努力去比人睇到自己嘅talent/星味
呢個先係mirror 特別之處
但樣越嚟越似陳葦璇
當初佢水刑都唱到好肉緊,到早兩日唱水刑已經係easy job咁
今次狂人咁癲唔易唱live,所以先想佢下苦功,留個好印象比客街

我受形柳
人比人 比死人
你理得人地有冇聽過mirror啫
如果係要比較
咁人地韓國會聽自己韓國啲歌
但係喺香港 香港人嘅團 自己香港人都唔撐
咁講經咩

利申:睇我個名都知我聽開kpop
但係唔代表唔可以欣賞埋努力進步緊嘅香港團體
呂爵安我都想做你嘅妹豬啦
正喎。多謝介紹
佢地真係唔明,我地都無話韓團唔勁,
只係我地想聽廣東話歌嘛,佢地就下下拎韓團黎比
如果韓團肯唱廣東話咪聽囉
自從佢轉咗呢個髮型,就覺得佢好似薩菲羅斯
一講吸血鬼就諗起呢個cover d 宣傳相
佢地係想做韓團風既 (因為係trend)
但始終都係要係香港味 因為跟住韓國風既點解fans 唔搵韓團呢句我覺得真係好岩
佢真係好識捉鏡頭
狂人好有Muse 個種迷幻風好正
有乜分別⋯⋯⋯
唔知點解Feel到返造星一個時lockman 同 stanley 團火
同埋覺得公司係有聽意見既 成員鏡頭真係係多咗 除咗frankie
以前都仲會同啲朋友笑佢哋 自從新年見啲親戚都識叫哂成團既名 就覺得佢哋真係紅咗 以香港國黎講 係國民男團
唔知成員有無追po 希望你哋加油

利申扭扭粉
Boy’z
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞