mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
唔係掉轉咗咩
反而Model就真係唔係靚仔都做得
舊年年底先開始留意 mirror
睇完覺得香港終於有屬於自己嘅男團
支持
https://youtu.be/6uyS_fTZLT8
好正 幾時俾佢solo
https://youtu.be/2alY2Uxbrkc
昨日的間尺、刻度、單位、標準與貨幣
量度不了明天的長短、輕重、價值與成敗。
老海鮮是無法明白新物種的。

未死的不會因為口誅筆伐而氣絕身亡,
已死的不會因為搖尾乞憐而無限復活,
糾纏在「XX已死」、「乜乜已死」的爭論是那麼多此一舉,
只有懷著打不死的戰意信仰精神,即使地球已死,我們還有開拓新宇宙的戰鬥力。
每人每天都是披著戰士袍打出新版圖。

屌,首歌好正
第一下聽到就諗起之前音樂永續個舊歌翻唱project
睇開韓星 覺得都係唔得
點解MV都跳得咁唔齊
始終同韓國都仲差好遠
加油啦...
花姐都講想細貓加入
直衝咗上熱門#1喇
90 後仲聽張學友,你講出黎唔驚比人笑果下好野
P牌仔收皮啦
雖然舞步仲有少少唔齊
但成個mv 都拍得好好 跳得好有活力 拍得住啲韓國男團mv
有進步有驚喜
呀jer!!!!!
肥仔幫手排舞
cctvb星夢班新星開記招零noise
仲係度笑人地
已經高佢地幾班
冇乜資源黎講已經算拍得幾好睇 有心機
低成本高製作
留長好睇
ig短髮 唔係咁好 follow唔落
洗唔洗羅文咁先咬字先惦
噚日睇到立場姐姐話聽到喊
即刻上YouTube睇咗個MV
一路聽歌詞一路明白點解立場姐姐會喊咗出嚟
加油 要撐住 多謝mirror
Jeremy真係眼前一亮
造星一播果陣,一集都冇睇過
之後係啲新聞見到 mirror 岀道,印象係成隊韓團,好似冇乜香港味,就一直冇留意。
到造星二,開始每集追。嘩!就俾 Jer 吸引了
然後就慢慢追返成團嘅嘢,新歌一首比一首正
mirror = 努力,謙虛,新世代
好似飲茶咁,細味品嘗會體會到佢哋味道㗎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞