mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
支持一班追夢嘅年青人
自問曾經有個夢但最後都係因為金錢利益無繼續落去
聽完mirror啲歌每次都提我要做返自己
人生夢一場革命不老 希望香港人支持香港男團
Jer上年物語系列三首歌以新人黎講好好
物語個班底花咗唔小心機,無論係編曲定歌詞
yt有三首歌歌詞分析,想了解可以睇下
今天首推嘅狂人日記行第二個風格
雖然未必啱主流客口味,但係佢曲風可能性好多,同埋佢係真心想做好自己嘅音樂同埋想做返有質量嘅廣東歌
唔洗下下攞佢地同kpop比既
韓團真係專業跳唱 train夠三五七年先出道
人地娛樂產業發展左廿幾年 又有政府支持
港共未打壓已經要偷笑啦
睇翻以前啲團歌就知佢地其實進步左好多
當然有好多改善空間 支持下佢地逐步逐步嚟啦

利申 有追過bts但呢排追mirror
阿花認叻mode 串串貢
魯生都幾幽默
絕對好過cctvb啲垃圾偽人
魯生ig 講野幾好笑
勁好聽 見到cctvb扮姜b勁撚想食就似吃不到葡萄。。。。
咁契契呢村長
5萬真係好誇張
多謝你地拍到班仔咁好睇
好有火呀
淨係rap嗰part d詞已經值得聽
個mv仲要係出道以來最好睇
加上cctvb幫手宣傳
今次真係要多謝cctvb咁on9
已經好努力,差機會
加油呀Jeremy
你去做咯On9仔
Mirror 👍🏻
林若寧
雖然我唔係咁熟mirror 不過見到本土野都想支持吓唔知點解覺得團裡面嘅Anson Lo好型
EXO?
咁人地都有叫加油既
唔好下下見到人批評就起晒鋼先啦
一望就比人覺得似唔理智既FANS
睇完有咩唔好而去改善仲更加好啦
下下有人比意見就話咁叻你去做之類
好小學雞
唔通花姐批評佢地跳舞唔齊個時又叫花姐去跳舞黎睇下咩
多謝你地!!!!!!!!!!!!!!!!!
yes ar
係咪要exact一樣人數先叫抄?
問下花姐未出PD101之前,佢個多人男團idea邊度黎?
香港男團來來去去都3-4人,多過10人既男團除左Mirror,之前仲有邊隊?幾時出道?
睇跳舞已經好好睇!!!!!!
覺得兩個Anson都好型AK有韓仔星味feel AL就好有型好想俾佢屌
你盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞