mirror 首新歌型撚到!!!!!

1001 回覆
6362 Like 165 Dislike
啱啱睇完CCTVB 扮姜b個post,柒到嘔

本身都無睇開mirror ,對佢地既印象就係唔專業,走音,跳舞唔齊

點知啱啱research 下,首新歌型撚到,跳舞又有力

唱歌既mv就一定調過,點解唱live,跳唱都唔差喎

最撚嬲既係,tvb班柒頭竟然夠膽話姜濤係假歌手
真係痴撚線,好似班仆街死黑驚話人係假記者咁

未睇快啲睇,打撚殘TVB 班垃圾

https://youtu.be/YI4qsJhZtwA

而家就好似係以前兩個電視台比賽咁

CCTVB 我就一定唔撚睇
不過就好期待viu有創新都好睇既節目
Mirror其實真係彈起緊 唔好再話香港樂壇而死
一齊支持下啦
別販賣著舊軟件 別賣弄著舊日經典

大巴大巴打落CCTVB 度
啱阿,越嚟越專業
mirror真係好有日本偶像feel
其實係香港特色既男團
冇個靚仔 咁都做到偶像
姜b唱live好過cctvb果班垃圾好多啦
新歌真係好撚正
Jeremy_0908靚仔到
封閉嘅態度 我畫上句號 新世界創造 一班被選中嘅細路 不驕 不傲 不斷變化再進化 引發 連場風暴 訊號 收到 出發偉大航道

林若靈好野
佢哋跳舞真係好好睇
Mirror 好有活力
TVB就算是後生仔唱 都是老老脫節的感 老秋横秋

利申: 不懂音樂 不是mirror fans
rap嘅詞係Lokman同Alton寫
聽完姜仔新歌快要變做姜粉了。。。。。
睇得出Jeremy 好努力 其實由全民造星1開始已經
希望公司會俾solo佢啦
雖然都仲係有浸韓味 但覺得佢已經努力擺脫緊
香港男團見得下人
姜糖
香港男團見得吓人
Jeremy越來越有台型,mv個look成個漫畫入面嘅王子咁
覺得佢好岩做啲高檔名牌既代言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞