[七宗罪][籃球][玄幻][打鬥][冒險]《命運籃球》(3)

1001 回覆
300 Like 2 Dislike
莉莉絲想撒但復活
049 願望

文浩上下掃視文煌,「咁快返嚟嘅?你開頭唔係話呢一趟旅程可能要去幾年㗎咩?」
「咁……我想阿森回恢記憶同埋力量!」
車上,文浩右手並成劍指,輕點莉莉斯的額頭。

「我係領地附近結下咗防衛術式,所以要幫你整個通行證。」

「防……防咩術式?」莉莉斯側頭問道。

「額,你當做有啲嘢會擋住你,不過依家無事㗎啦。」

幫莉莉斯弄了印記後,他們都可以平安地進入領地。

領地中央小山,山腰大宅。

「文浩!!」文煌推開大門。

「阿哥!」文浩跑出來。
鬼掩眼
憤怒係咪薩麥爾 薩麥爾同莉莉斯係情侶關係
先生扮細路
憤怒係咪薩麥爾 薩麥爾同莉莉斯係情侶關係

先生扮細路

細路嗰陣真係細路
其實路西法係七宗罪定七美德
同埋明明前世係人靈點解會又可以七宗罪

無劇透,不過一個生命只係有兩世?

應該觀察者系列講

七罪呀
其實聚魔園up乜撚? 睇完都唔撚明
無限生命係每個小千世界都有?雷笑雲只係得到破開空間既能力?咁一般神階都做到啦
仲有最後首先出現個位「廖遠吉」又唔係廖遠吉本人?係無間?

定係靈魂碎片問題? 一個人由幾塊靈魂碎片組成, 文煌可以同時有人靈同七宗罪既碎片, 只係而家人靈碎片覺醒咗
無限生命係每個小千世界都有?雷笑雲只係得到破開空間既能力?咁一般神階都做到啦

支線更支線嘅故,唔好混埋system去理解

雷笑雲唔係破開空間,係破開小千世界,神階一般做唔到,除非用道具幫忙傳送,不過傳送同破開又唔同概念

廖遠吉唔係廖遠吉
放一隻猴子係度亂dup鍵盤,從概率層面嚟講只要時間夠長,佢始終會隨機拍到本一字不差嘅莎士比亞名著出嚟

定係靈魂碎片問題? 一個人由幾塊靈魂碎片組成, 文煌可以同時有人靈同七宗罪既碎片, 只係而家人靈碎片覺醒咗

唔可以話係啱,唔劇透住

子爭好似話聚魔園係完全獨立故
先生系列會唔會有皇如凡呢種力量體系出現
先生系列會唔會有皇如凡呢種力量體系出現

應該唔會

子爭好似話聚魔園係完全獨立故

魔族大隔世
不過其實商文煌仲比江河更似救世主 佢大愛啲好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞