[七宗罪][籃球][玄幻][打鬥][冒險]《命運籃球》(3)

1001 回覆
300 Like 2 Dislike
咁既陣容都打得既話對塔尖都好廢下

可能係你低估咗文浩依面呢隊人實力
「無論如何都要嬴。」阿森拍拍馬匹的屁股,讓先到一旁吃草。

係咪有咩玄機

係咪有咩玄機

係,打錯字,想打牠

係咪有咩玄機

係,打錯字,想打牠

頂 仲以為伏線

教宗假假地都算係塔尖呀
呀森、程琛就起碼接近12星程度呀應該
我估呢場波係用黎吹奏呀森嘅

我估係文浩,雖然佢好廢

我估係文浩,雖然佢好廢

其實文浩憑咩覺得自己可以勁到同人挑
呀林
安撫了阿林後,文煌等人離開大宅,一起朝著西面走去,前往西面大街的盡頭跟塔尖的人碰面。
安撫了阿林後,文等人離開大宅,一起朝著西面走去,前往西面大街的盡頭跟塔尖的人碰面。
安撫了阿林後,文等人離開大宅,一起朝著西面走去,前往西面大街的盡頭跟塔尖的人碰面。

幾時到風景海
幾時到風景海

七宗罪唔會連出,諗緊下個故出乜,不過就開學,完埋籃球我會神隱讀書

呢面得阿森一個係12星之上1打2,教宗同程琛都可以同對面1打1
但你呢面仲有個辣殺文浩除左比人打同Cow女,唔知佢有咩用
幾時到風景海

七宗罪唔會連出,諗緊下個故出乜,不過就開學,完埋籃球我會神隱讀書

睇黎真係要等個曾孫燒俾我睇
混沌幾時出貨
林仔呢
混沌幾時出貨

對緊第一本渣 第二本未畀softcopy我
幾時到風景海

睇黎真係要等個曾孫燒俾我睇

True

呢面得阿森一個係12星之上1打2,教宗同程琛都可以同對面1打1
但你呢面仲有個辣殺文浩除左比人打同Cow女,唔知佢有咩用

依個世界唔係非黑即白
啱啱睇完九域 ,唔明梁去畫個老豆係邊個

因為你無睇嗜血者

因為你無睇嗜血者

我有睇架,都唔係好明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞