[1月高質異世界番] 〈已整合〉〔集中動畫討論po〕無職轉生~到了異世界就拿出真本事~〈8〉

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
依家figma愈出愈貴
figma 不了
我愛你
隻game好垃圾主要係好唔方便,佢啲任務要一個個㩒,禮物箱一鍵拎都冇得睇攞咗乜人哋konosuba嗰隻都唔使咁

本你老母気だす咩
睇哂動畫留名
樓主每集既補充都好好,我有跟住每集黎睇

想問下如果想買電子書要係邊度買?kindle有無?定係要用其他device?
有巴打有用kindle 喺買kobo買來睇
不過好似話啲圖放大唔到
其他都冇問題

其他途徑QA都有講
我用bookwalker 買曬廿卷
用落都幾舒服
聽講bw個app好廢

利申用緊kobo
我用落覺得還好
計平應該就係bw嘅
Thanks 絲打
我去睇下先
我用慣左kindle淨係識係amazon買書
好少睇輕小說
可以Down個app 再喺個網到搵本免費嘅書
試下個app啱唔啱你用
thanks巴打
有輕微old news同埋off topic

平野宏樹(《無職》動畫版助監督):
https://twitter.com/NohiRider/status/1376498073745022982
諗返起World嗰陣,同岡本監督玩嗰陣有路人入嚟玩
岡本佢貓咗兩次之後,比人傳咗段message話「你玩芒亨咁廢嘅」,笑死
名係類似叫「幻影旅団の団長」咁嘅獵人唔知有冇玩Rise呢……

https://twitter.com/NohiRider/status/1376498310760951815
獵人岡本「芒亨第三貓嗰個先係戰犯」
好平庸嘅異世界故
咁嘅質素大陸一地都係
呢位巴打如果係睇哂原作先講呢句說話的話
我真心想知大陸邊套書可以寫到咁嘅異世界
我好渴小說 推介下
動畫黨

以頭11集來講 真係好平庸
只係d女無咁倒貼嘅手機俠
依家都未完季 仲有一半
我想知邊套得十集就非凡
我係fans都唔否定無職的確係慢熱作品,同埋頭呢11集只係佔左成個故事好少部份,大概係star war咁長既電影入面一開波個段文字咁上下
不過後面會愈來愈好睇,希望動畫做到咁多季
明白嘅
呢套要多少少耐性 原作成25本書
依家11集先做得頭果3本

絕對推薦睇原作 睇完你會想叫admin del留言
大陸咁多小說講家人相處之道,一夫多妻中間嘅因果對錯同關係

小弟讀書唔多有怪莫怪
好好好 期待下
想奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞